ForumAdasi.Com

ForumAdasi.Com (https://www.forumadasi.com/)
-   Dünya Üzerindeki Tarihi Yerler (https://www.forumadasi.com/dunya-uzerindeki-tarihi-yerler/)
-   -   Jurassic Beach | Birleşik Krallık (https://www.forumadasi.com/dunya-uzerindeki-tarihi-yerler/8625-jurassic-beach-birlesik-krallik.html)

Zeze 02 Kasım 2022 15:23

Jurassic Beach | Birleşik Krallık
 
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Jurassic Beach | Birleşik Krallık

İngiltere'deki Lyme Regis kentinin çevresinde eşsiz bir plaj var. Geçmişe doğru gerçek bir yolculuğa dönüşecek olan romantik bir yürüyüş. Jurassic beach taşlıdır. Gezegenin diğer tüm plajlarından milyonlarca yıl önce gezegenimizde yaşayan deniz derinliklerinde yaşayan çok sayıda kalıntı ile ayırt edilir.

Sahilde yürürken, küçük taşlaşmış kabukların yanı sıra yırtıcı yumuşakçaların büyük kabuklarını ve eski hayatın izlerini taşıyan etkileyici boyutlu taşları bulabilirsiniz. Dinlenmek için en güzel eklemelerden biri, sahilde bulunan tüm eserlerin hatıra taşı olarak sizinle güvenli bir şekilde alınabilmesidir. Benzersiz bir tarihi eser elde etmek için zamana sahip olmamaktan korkanlar, endişelenmeye gerek yoktur. Sahilde heyelanlar sıklıkla görülür ve bunun sonucunda en eski deniz sakinlerinin yeni kalıntıları keşfedilir.

Daha önce belirtildiği gibi, bazı fosiller etkileyici boyutlarda farklılık gösterir, bu yüzden onları almaya imkânsızdır. Sahilde, muhteşem bir çok fotoğraf yapabilir, aynı zamanda gerçek bir arkeolog gibi hissedebilirsiniz, büyüteç ve küçük taşları süzmek için küçük bir kaşıkla silahlandırılmışsınız. Jura döneminin plajı, olağandışı eğlenceyle ilişkili romantik bir tatil geçirenler için ideal bir mekandır.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]


Saat: 22:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.