ForumAdasi.Com

ForumAdasi.Com (https://www.forumadasi.com/)
-   Saç ve Makyaj Bakımı (https://www.forumadasi.com/sac-ve-makyaj-bakimi/)
-   -   Aloe Vera Suyu Saç İçin Nasıl Kullanılır? (https://www.forumadasi.com/sac-ve-makyaj-bakimi/1226-aloe-vera-suyu-sac-icin-nasil-kullanilir.html)

Zeze 14 Temmuz 2022 20:18

Aloe Vera Suyu Saç İçin Nasıl Kullanılır?
 
Aloe Vera Suyu Saç İçin Nasıl Kullanılır?

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Saç ve saç derisi sağlığı için Aloe vera suyu, saç tellerinizin ihtiyacına bağlı olarak, kendi kendine bakım rutininize birden fazla yolla dahil edilebilir. İşte bu doğal ürünü saçlarınız için kullanmanın bazı yolları:

Ön Yıkama Tedavisi
Aloe vera suyu veya jeli saç öncesi yıkama uygulaması olarak uygun bir seçenektir. Saçınızı yıkamanızdan yaklaşık yarım saat önce, aloe vera suyunu saçınızın köklerine ve uzunluğu boyunca hafifçe masaj yapmaya başlayın. Kuruluk ve kepek için bir tedavi rutini olarak çalışacaktır. Bunu kullanırken saçınızı şampuan olmadan da yıkayabilir ve suyla durulayabilirsiniz.

Şekillendirici Ürün
Aloe vera suyu şekillendirici jel olarak kolayca kullanılabilir. Etkileyici bir seçenektir, çünkü saçınızın kimyasal yapısına kolayca zarar verebilecek ve kırılmaya neden olabilecek kimyasallarla dolu jellerden kaçınabilirsiniz. Kıvırcık veya dalgalı saçlarda daha iyi sonuç verir.

Saç Kremi
Aloe vera suyu saçı iyileştirmek için iyi çalışır. Bu amaçla kullanmak için biraz limon suyu ile karıştırın. Şampuandan sonra ıslak saçlarda düzenli bir saç kremi olarak kullanın ve 4-5 dakika sonra su ile yıkayın.

Ek Bileşen
Aloe vera suyu düzenli şampuan ve saç kremi için sağlıklı bir ektir. Saç rutininize aloe vera suyu eklemeye başlarken veya hassas bir kafa derisi ve ince saçlarınız varsa bunu deneyin. Ayrıca bazı şampuanlarda ve saç kremlerinde bir bileşen olarak kullanılır.

Saç maskesi
Saç maskeleri besleyici bir seçenektir. Yumurta, elma sirkesi, ebegümeci, yoğurt , çemen tohumu ve ghee veya hint yağı, hindistancevizi yağı ve daha fazlası ile yağlar hazırlayın. Bileşenlerin kombinasyonuna bağlı olarak, çeşitli faydaları olabilir.

Durulanmayan Sprey Saç Kremi
DIY aloe vera saç kremi ile hareket halindeyken saçlarınızı yenileyin. Bu suyu, saçınıza en uygun olanı su ve hindistancevizi yağı veya zeytinyağı ile karıştırın.


Saat: 02:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.