Tekil mesaj gösterimi
Alt 05 Ağustos 2023, 17:38   #5751
Çevrimdışı
Charismax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İçinden Geçeni Söyle!

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Benim şu her yerde kullandığım ve sende, Neslihan'da da olan adresim sağlam ya. Onda sıkıntı yok. Bir tane de resmî işlemlerde kullandığımda zaten telefon onayı falan her şeyi var. Onların ikisi de Gmail. Bu giremediğimde bir lisans kayıtlıydı salak gibi buradan 4-5 deneme yaptım; aynı senin başına gelen durumu yaşıyorum. Senin gibi domain falan kaybetme riskim yok da çok çok içeride 500-1.000 TL bandında diyebileceğim bir zararım olur. Ama Ankara'daki laptop çerezli olduğundan yarın direkt girerim diye düşünüyorum. Yani umuyorum, bakalım.
Zaman sorunun yoksa hiç bir'şey olmasa bile 5 ay'dan sonra veya 4. aydan sonra ilk denemende hesap açılıyor.. Şifreni sıfırlatıyor sana.. Benim skype hesabım farklıydı onda öyle yaptı ben asıl gmali kurtardım arkadaş vasıtasıyla ama sonradan taaa 4 sene önceki gmailimi bile denedim girdim yani..



Yani bu google politikalarda yazmıyor ama BENCE kendi fikrim bu.. Gmail giriş kayıtları ÇEREZLER v.s google bunları uzun bir süre depolayıp sonradan sıfırlıyor.. Bak bu dediğim BENCE diyorum ama sen ben biraz ilgilendiğimiz için önemli bir tespit Sıfırlanınca açılamayan hesabına erişe'biliyorsun.. Yani bir kayıp söz konusu olmuyor..


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı