Şu tekel olayı var ya ? Ben onları tanıyorum çevresel olarak esenyurt mehmet akif yolu üzeri' Devamlı gittiğim yer olmasada ara sıra girdiğim yan dükkanlarında kebab v.s yediğim yer.. Çok tekin insanlar değiller.. Ki özeren inşaatı bilmeyende yok.. Neyse fazla açmıyım detaylı bilmiyorum ama şiddet'in her türlüsüne karşıyım... Karşıyım'da masum olmayanların masum gösterilmesi çok saçma..
Yani düşünsene iki mafya çatışıyor sırf bu izlendi görüldü diye kazanan taraf karşı mafyayı sindirdi diye sindirilen taraf oluyor millet... Abi iki ucu bohemiks değnek olayı var bildin mi? Bu durum öyle bişi..
Esenyurtta ben mobil'den foruma girerken dış kapıma anahtar sokarken çok çatışma olurdu .. Doğu ekseriyetli bir yer orası bana normal geliyor sebebi bağcılarda yetişmiş olmamdan dolayı.. Bağcılarda o işler ben büyürken bitti gitti... Cahil kesim olarak esenyurt şuan revaç'ta ... Zaten aksaraya mecburi gibi gelmiş görünsemde aile olarak ileriyi düşündüğüm içindir bu yoksa kimse beni zorlayamaz evimi vermişim etmişim hayır vesilesine..
Yani şunu demeye çalışıyorum.. Böyle haberlerin tutulacak bir tarafı olmaz.. Naciz fikrim izleyin bilin duyun geçin... Vay şöyle yaptı şu haklı vay böyle yaptı o haklıydı durumu değil bu

Esenyurt temizlenmeli ... Asayiş var ama çok yetersiz... Yolda yürüyen normal gariban insana sorgu sual var ama asıl insanlara yapamıyorlar yapmıyorlar .. Buda asayiş açıklığı aslında..
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..