Tekil mesaj gösterimi
Alt , 00:26   #73
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 25. Haftanın Konuğu Regex

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Zaten Fatih'in o sorusunu yanıtlarken parapsikoloji hakkında kapsamlı bir bilgimin olmadığını söylemiştim kanka. Kendimce düşüncelerimi belirttim. Bu ayrım çoğu kez yapılamaz ancak ben insanların kutsal gördükleri şeylere saygı duymasam da insanların inançlarına veya kutsallarına saygı duyarım. Bunu şöyle örneklendireyim; mesela Hindistan'da ineğe tapma olayı meşhur bir deyiştir. Hindu inancı vs. şimdi oradaki insanlar böyle diye ben Türkiye şartlarında gördüğüm bir ineğe saygı gösterecek miyim veya sen gösterir misin? Tabii ki hayır. Ancak o inanca mensup birini tanırsam veya bir etkileşimim olursa; kendisinin bu yöndeki inancından dolayı ona bir saygısızlık etmem. Kendi kutsalıdır sonuçta. Benim genel olarak bu tip konulara bakış açım bu şekilde. Önemli olan senin iyi olmandı, bu gerçekleştiğine göre bunun detaylarında hemfikir olmamıza gerek yok. ^^

---

Sen; bir insanın asker arkadaşı gibi sevip, dost olasının geleceği yegane hatunsun. Tanışmamız, tanışmadan önceki düşmanlığımız, o günlerde yaşananlar, kaypak ve bir cesaret emaresi gösteremeyen insanların acziyeti gibi hâlâ gülerek hatırladığımız olaylar silsilesinin yeri benim için bambaşka. Özellikle pandemi döneminde can sıkıntımıza güzel tesir etti vesselam. Ancak bunların sonucunda seni tanımış olmak ve dahi en önemlisi de dostluğuna sahip olmak benim için asıl kazanım. Gördüğüm en büyük özelliklerinden biri, bir insanla iyi anlaştığın ve bu diyaloğu yitirmemek istediğin için asla onaylamadığın şeyin arkasından gitmiyor ve pohpohlamıyorsun. En müşkül durumda dahi insanın hatasını ve yanlış gördüğün şeyi yüzüne söylemekten çekinmiyorsun. Bunu herkes yapamaz. Diğer yandan eğer bir konu üzerinde @Fati -eşin- dahi hatalıysa bunu durum gözeterek gerekiyorsa ulu orta, gerekmiyorsa da off the record olarak belirtebiliyorsun. Dobralığın vücut bulmuş halisin. Ancak açık sözlülüğü, patavatsızlık ile karıştıranlardan da değilsin. Yine bu iki özelliği aynı potada eritebilmiş olmak da zordur. ^^

Hemcinslerini fazlaca kıskandıracak ve dahi bu alanda bir kariyer planlaman olmamasına rağmen ajanslardan teklif alacak kadar bir fiziksel güzelliğe sahipsin. Ancak baskın karakter olmana rağmen evliliğine, eşine, aile değerlerine olan sadakatin öyle bir boyutta ki karşı cinsinden bir insana en ufak bir umut kırıntısı aşılayacak kadar dahi yüz vermeyip fesat ve kıskanç insanlara malzeme oluşturmayacak ölçüde kendini biliyorsun.

Son olarak; peygamber sabrına sahipsin Bu @Fati delisine başka nasıl katlanılabilir ki?

İyi ki varsın ve benim dostumsun; seviliyorsun. ^^

Eyvallah kanka, sende iyi ki varsın seviliyorsun. ^^