, 22:30
|
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: 30.Haftanın Konuğu Zeze
Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Sizin için gizli grafiker diyorlar @ Zeze hanımefendi. Mübalağa mı yapıyorlar? Şehir efsanesi mi bu? Yoksa doğruluk payı var mı?
Buna yanıt ver de yarın birkaç ciddili soru da soracağım.
|
Biz ona gizli demeyelim de, sessiz kendi halinde çalışmalar yapan biri diyelim. Benim forumda bir sürü konu açtığımı görenler, işsiz güçsüz sanıyordur muhtemelen. Ama beni iyi bilenlerden birisin, her şeye koşturan, yetişen, mesleki alandaki kendimi geliştirecek adımların içinde olduğumu biliyorsun. Yani ben grafiği hobi olarak yapıyorum. Fazla bu iş üstüne zaman harcayan biri değilim. Açarım Ps'yi bir tane yapar çıkarım. Öyle saatlerimi harcamadığım için iddialı değilim bu konuda. Ki en sanatsal yönüm yazmak üzerine. Her şeye biraz kendimce zaman ayırırım. Eğer ben bu işte en iyisi olmak istiyorum dersem biliyorsun yaparım da. Artık mübalağa mı, şehir efsanesi mi, buna da bu işi yapanlar karar versin, ben kafa yoramam Bir sürü yıl sonu işlemleri var, benim şu an tek gerçeğim bu
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
|
|