Yanıt: Merhaba
Bu hoş karşılamanız için sizlere çok teşekkür ederim.
Ben bir Katolik, Ortodoks veya Protestan değilim. Ben bir Yehova'nın Şahidi, Mesihte Kardeşler (Christadelphians), Mormon ya da Yedinci Günün Adventisti değilim.
Ben YHVH Elohimimizin ebedi buyruğu olan Torah'yı (Tevrat) uygulamamız gerektiğine inanan (Torah Observant Christians & Hebrew Roots Movement), Y'şuah (İsa) Mesih'in tanrılığına inanmayan (üniteryen) ve belirli kurum-organizasyona bağlı olmayan yani şu anda bir topluluğu bulunmayan bağımsız bir Hristiyan'ım.
Herhangi bir şekilde tartışmaya girmek, tartışma başlatmak gibi bir niyetim yoktur. Elbette herkesin imanlı olmasını isterim ancak gizli ya da açık şekilde bir şeyin propagandasını da yapacak değilim. Zaten yeterince vaktim yok ve buranın o da uygun bir platform olduğunu düşünmüyorum. Sınırlarımı biliyorum.
Amacım; imkanım oldukça, yaşamım yettikçe, eğer insanlar düzenli olarak takip ederlerse, yıl içerisinde Kutsal Kitap'ımızı okuyup bitirebilecekleri, içerisinden dersler alabilecekleri ya da dersler verebilecekleri veya belki kendi aralarında vaaz, okumalar yapabilecekleri bir imkan sağlamaktır.
Hatta yılda sadece bir kereliğine bir PDF dosyası paylaşmayı ve dileyen insanların Türkçe Kutsal Kitap okuma takvimini buradan takip edebilmelerini sağlamayı düşünüyorum.
|