, 00:07
|
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Karahindiba Masumluğunda Çocuksu Kalbim
Düşündüm de, ben bu şehre ne çok kırgınlık sığdırmışım. Neyse buna çok takılmıcam...
Kendi ruhumu çok iyi tanıyorum... Bugün bunu tekrar anladım. Ruhuma neyin iyi geldiğini, kimin denk geldiğini çok iyi biliyorum.
Alkolsüz esanslara denk geldim bugün, çiçeklerden yapılanları. İçlerinden Nergis çiçeği kokusunu çok sevdim... Şu pahalı parfümlerden çok daha güzel. Kokusu çok hoştu. Şimdi bir baktım ki, Nergis çiçeği ve Balık Burcu uyumuna...
Çekmişim resmen. Kendime aldığım hediyelerimden biri. İnsan kendini mutlu edebilmeli.
Hatta internette şöyle bir şey yazıyor, çok hoş: Nergis, balık burcunun sevdiği çiçekler arasında yer alır çünkü hassas yapılarıyla balık burcunun narin ruhunu yansıtır.
Zeze, sevdi bunu 
Bir de güzel bir ders aldım kendime. Hangi mağaza olursa olsun, aldığını inciğine cinciğine kadar incelemek gerek. Aldığım şal koca bir hayal kırıklığı çıktı. Katını açmadan aldım, kasiyerde güzelce okutup geçti hiç fark etmedim. Şalın yarısı farklı desen, yarısı farklı. Sanki fabrikada baskıdan art arda iki farklı desen basılmış ama kesmeyi unutmuşlar gibi. Hayır tamamlayıcı bir unsur bulsam kabul çok uç alakasız. Allah'tan o mağaza her yerde varda, işten gelirken yol üstünde iade ederim. Yoksa çarşıya bir daha kim gidecek 
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
|
|