Tekil mesaj gösterimi
Alt , 23:43   #1
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Karahindiba Masumluğunda Çocuksu Kalbim

Karahindiba Masumluğunda Çocuksu Kalbim

Canım günlük, duygusallık çöktü yine üstüme...
Bugün, öğle yemeğinden sonra gördüğümüz yürümekte zorlanan kedi öyle sarıldı ki bacaklarıma, iş saati olmasına rağmen epey yanında kaldım kapı önünde.
Gitmeye yeltendiğimde o kırık beliyle yalpalayarak peşimden gelmeye çalışıp yere düşmeleri öyle acıttı ki içimi.
Ona o acıyı yaşatıp, o halde bırakan vicdanları düşündüm. Orada arabam olsa alır götürürdüm veterinere.
Elimden tek gelen belediyenin veteriner birimini aramak oldu, gerçi yönlendirdikleri numarayı ilgili yerden sesli olarak alıp, ikinci aramayı başka arkadaş gerçekleştirse de, ben arayalım diyip numara bulmasam, bakanların hepsi ah vah edip döndü işlerine.
Neyse ki aldı belediye kediciği, umarım iyileşir. İyileşemese bile (umarım iyileşir) son dakikalarını yolda oradan oraya birilerinden medet umarak acı içinde geçirmemiş olacak. Veya tekrar bir arabanın altında ezilme tehlikesi yaşamayacak, tek tesellim bu.

Ama insanlar çok kötü. Belediye ekipleri gelene kadar öyle endişe ve stres yaşadım ki. Kedinin acısını, çaresizliğini içimde hissettim. Ve sonuç olarak, bu akşam izlediğim, denk geldiğim her şey duygusallaştırmaya yetiyor.
Çocukken ya her şeyden habersizdik yada dünya bu kadar kirlenmemişti...
İnsanlığa kırgınım günlük...
İnsanlığın çöküşüne şahit oldukça utanıyorum insanlığımdan

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.