Öncelikle şurada bi' düzeltme yapalım. Aranıza dönmedim, zaten hep buradaydım. Sadece yeterince inzivada dinlendikten sonra teknik yöneticiliğe geri döndüm. Mekân bizim yani zaten! Değil mi @
Jön TüRk kardeşim? ^^
Sihirli Annem falan bilmem ben. Bizim zamanımızda bi' tek Ruhsar vardı yeğen. Yaşlıyım ben, uğraştırmayın beni.
Ha; zaman makinesine atıf yapacaksak Back to the Future ya da en olmadı Arif V 216 deyip gönlümü çalabilirdin...
"Pastanın son dilimine kadar yerdim, son dilimi de sana bırakmazdım" olayı külliyen yalandır. Kaç kez birlikte yemek ve tatlı yedik, istisnasız hepsinde de sen bitiremedin; sonra ben senden artanları da yedim asdjhajsdjs

Millet bilmiyor diye niye kandırıyon insanları? Ayıp değil mi?
---
Hakkımdaki güzel düşüncelerin, beni tanımlayan sözcüklerin için teşekkür ederim. Beni sen ve bilmesi, tanıması gerekenler bilip, tanıyorsunuz. Kimseye kendimi anlatma ya da tanıtma gayesinde olmadım. Çünkü ne yaparsan yap, ne anlatırsan anlat; karşındakinin anlayabildiği kadarsındır. O nedenle beni bilen iyi, bilmeyen kendi gibi bilir. Aynı dili konuşabileceğim, aynı etik ve ahlâki normları karakterine sirayet ettirebilmiş insanları anlamak ve bu insanlarca anlaşılabilmek aslolan benim için.
Seninle ilgili düşüncelerimi bilahare 2023 yılında üye sözlüğüne yazmıştım. Bu düşüncelerim hiçbir zaman değişmeyecek ve beni en mutlu kılan şeylerden biri de yukarıdaki paragrafta belirttiğim o güzel insanların en başında senin yer alıyor oluşun. Sen de iyi ki varsın, iyi ki kesişmiş yollarımız. Kaderimi kesiştirmeyi düşünmüş ve dilemiş olduğum tek insan olarak da kalacaksın. Hayat sana da hep karakterin gibi adil, kalbin gibi güzel, ruhun gibi eşsiz, yüreğin gibi ürkek davransın e mi?