Tekil mesaj gösterimi
Alt , 15:07   #7
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Açılın ben geldim

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@Zeze; o değil de aklıma 5 yıl önce FD'ye üye olduğunda hoş geldin konuna yazdığım mesaj geldi. Buna benzer bir şeydi. Bi' dejavu yaşamadım değil.
Hem cinsiyet farkı var, hem de sen tam ben bir daha girmeme kararı almışken yazmıştın
Yeni üye olduğumda açtığım günlük başlığını değiştirmek istedim, @Worgen'in profile yazmıştım. Worgen de telefondan giriyormuş galiba, tabi benim bunu bilme şansım yok, konu başlığı değişim isteğimle ilgilenmedi diye kıl olmuştum ona Ben bir de onu forum sahibi sanıyordum, dedim daha forum sahibi forumuyla ilgilenmiyor, benim ne işim var burada Ayrıca tek aktif olan oydu o sıra. Sen geldikten sonra, hani bir tabir var ya ışığı gören geliyor diye sen gelince hareketlilik başlamıştı
Hatta sonra işte sen geldiğin zamandı, Worgen Regex'e söyle dedi bana ve topu sana attı ki oraları biliyon zaten
Ne günlerdi

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı