Tekil mesaj gösterimi
Alt , 22:03   #9
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Açılın ben geldim

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Hem cinsiyet farkı var, hem de sen tam ben bir daha girmeme kararı almışken yazmıştın
Yeni üye olduğumda açtığım günlük başlığını değiştirmek istedim, @Worgen'in profile yazmıştım. Worgen de telefondan giriyormuş galiba, tabi benim bunu bilme şansım yok, konu başlığı değişim isteğimle ilgilenmedi diye kıl olmuştum ona Ben bir de onu forum sahibi sanıyordum, dedim daha forum sahibi forumuyla ilgilenmiyor, benim ne işim var burada Ayrıca tek aktif olan oydu o sıra. Sen geldikten sonra, hani bir tabir var ya ışığı gören geliyor diye sen gelince hareketlilik başlamıştı
Hatta sonra işte sen geldiğin zamandı, Worgen Regex'e söyle dedi bana ve topu sana attı ki oraları biliyon zaten
Ne günlerdi
Hani kadın erkek eşitliği? Seni şiddetle kınıyorum.

@Worgen zaten oranın sahibi sayılırdı. Ama vardır öyle cins huyları. Aklıma geldikçe ben de sövüyorum. En cins huyu da -gerçi bilemezdi ama- beni karikatür vekili kalpazanlarla davalık etti. Dur, az daha söveyim içimden.

Ben her zaman görüldüğünde gelinen ışık olurum da millete gidip dürtmek falan pek benlik davranışlar değil. Uzun süre anlık iletişimde olmadığım insanlara sırf foruma çağırmak için ulaşmayı doğru bulmuyorum. Yoksa yine istediğim yeri, istediğim anda doldururum.

O gün sanki bir daha girmemek üzere çıkacağını hissetmişim de gelmişim, bir de sana yazmışım bak. Zihin okuma sistemlerim her daim başarılıdır.

Güzel günlerdi, nereden nereye. Hey gidi.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı