Tekil mesaj gösterimi
Alt , 22:16   #10
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Açılın ben geldim

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hani kadın erkek eşitliği? Seni şiddetle kınıyorum.

@Worgen zaten oranın sahibi sayılırdı. Ama vardır öyle cins huyları. Aklıma geldikçe ben de sövüyorum. En cins huyu da -gerçi bilemezdi ama- beni karikatür vekili kalpazanlarla davalık etti. Dur, az daha söveyim içimden.

Ben her zaman görüldüğünde gelinen ışık olurum da millete gidip dürtmek falan pek benlik davranışlar değil. Uzun süre anlık iletişimde olmadığım insanlara sırf foruma çağırmak için ulaşmayı doğru bulmuyorum. Yoksa yine istediğim yeri, istediğim anda doldururum.

O gün sanki bir daha girmemek üzere çıkacağını hissetmişim de gelmişim, bir de sana yazmışım bak. Zihin okuma sistemlerim her daim başarılıdır.

Güzel günlerdi, nereden nereye. Hey gidi.
Hiç karikatür olayını hatırlatma, tek tek karikatür bulucaz diye ne çok konu incelemiştik o zamanlar.
Zihin okumak mı, hissetmek mi o kadarını bilemem ama biliyorsun ki bir tek o zamana özgü değildi, her zaman şaşırtmışlığın var, ben ağzımı açmadan içimi okuyorsun
Çocukken abim bir film izliyordu, filmin adını bilmiyorum ama filmde, adam herkesin düşüncelerini duyabiliyordu ne varsa ama sanki sesli konuşuluyormuş gibi. Sende de öyle üstün güçler olabilir mi aklıma gelmiyor değil

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı