Tekil mesaj gösterimi
Alt , 21:55   #5
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Canım da Sensin Cim Bom Bom! (5 Yıldız Aşkına)

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Seninle hiç konuşmadık sanırım bu konuları, ilginç. Ben de çocukken öyleydim. Hatta şu meşhur Galatasaray - Arsenal maçını -hani şu penaltılarla alıp UEFA kupasını aldığımız- üç teyp kasetine kaydetmiştim. Maç uzayınca tek kasete sığmamıştı yani.

Ben de ezbere bilirdim, hatta uydurma maç anlatımları yapardım. Sanki telefon bağlantısı yapılmışçasına olsun diye de evde bebek telsizleri vardı; record'a basıp, birini teybin yanına koyup, içeri gidip kapıyı kapatıp oradan anlatıp kaydederdim. Arkasına da farklı radyodan kaydettiğim saha efektini eklerdim ki gerçek maç ambiyansı olsun. Bunları yaparken 9-10 yaşındaydım. İleride nasıl bişi olacağım o zamandan belliymiş.
Futbol üzerine konuşmadık hiç çünkü güncelde çok takip etmediğimiz için olabilir
Senle eski tip kaset çalar muhabbeti yaptığımız zaman, kayıt yaptığından bahsetmiştin ama maç için olanını bahsetmemiştin o kısmı hatırlayamadım

O yaşlardan baya cevherler varmış sende Ama bir tek müzik anlamında değil bu. O zamanlardan başka ilgi alanlarını da bildiğim için. Yani pasif kalmamışsın, bu güzel bir şey bence, merak etmen, kurcalaman, araştırman

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı