Tekil mesaj gösterimi
Alt , 23:50   #6
Frostmourne
Frostmourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Frostmourne'un Günlüğü | İnsanlara Uzak, Huzura Yakın...

05-10-24, 16:55

Hayat koşuşturmacasından uzun bir süredir içimi sana dökemiyorum günlüğüm, bir fırsatını buldum da bir şeyler karalayayım dedim. Evet, gündemimizde yine ve yine "huzur" var.

İnsanın bu hayatta gerçekten anlaşabildiği bir ruh eşinin olması, ne kadar da güzel bir duyguymuş. Son bir senedir bunu gün geçtikçe daha da derinden hissetmeye başladım diyebilirim. O'nunlayken, dünyanın tüm dengesiz hâlleri, hiç umrunda bile olmuyor insanın. Elleri elimdeyken dünyanın en mutlu insanıyım ben, varımı yoğumu alsınlar da o elleri ellerimden bir an olsun ayırmasınlar isterim. O kadar güzel bir his ki bu, tarif edilemez bir huzur... En sıkıcı günlerimin en güzel dakikalarısın, günümü güzelleştirmem için "sen" demem, seni düşünmem, senden bir haber alabilmem, sesini duyabilmem yeterli oluyordu, fazlası yanında olabilmekti tabi ki, orası ise aşkın tamamen "ta kendisi" idi...

Yalnızlık bir yere kadar güzeldir; insan yeri geldi mi zor zamanlarında tutunabileceği bir dal, sırtını dayayabileceği güçlü bir omuz arıyor. Yeri geliyor, ailesine bile anlatmaya çekindiği dertlerini anlatabileceği, kendisi gibi gördüğü kafa dengi birisini arıyor. İşte sen, ihtiyacıma en güzel varlığım, derdime en güzel dermanımsın. İyi ki varsın bitanem, iyi ki benimlesin. Seni çok seviyorum. Biriciğim, eşim, en güzel gülüşüm... :ka02:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

𝓝𝓲𝓼𝓪𝓷𝓾𝓻 ♡ 𝓨𝓾𝓼𝓾𝓯

𝟷𝟿.𝟶𝟺.𝟸𝟻
22.08.25

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Alıntı