, 23:51
|
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Frostmourne'un Günlüğü | İnsanlara Uzak, Huzura Yakın...
27-10-24, 21:32
Evet, günlük. Tahmin edeceğin üzere, bugün de günlerden Nisanur'du. Zaten her günüm Nisanur bu aralar, orası ayrı konu.
Bir kadın düşün ki, bir yerlerden çıkageliyor, gönlüne beklemediğin bir anda giriveriyor ve insanın aşka, sevgiye bakış açısını bir anda değiştirebiliyor. Evet, tam da beklemediğim bir anda hayatımı değiştirmek için uçup dalıma konuverdi bu kadın. Geçmiş aşklarım için elimden geleni yapıp, mutsuz sona razı geldiğim her zamanımı bana bir bir unutturmak için gelmişti üstelik. O da aşkın kalleşliğinden nasibini almıştı, derdini paylaşmak için beni bulmuştu. O dakikadan sonra, ruh eşimin Nisanur olduğuna kesinlikle inanmıştım. O, yaraların iyileşmesi için bana Allah'ın bir lütfu, çivisi çıkmış rezil hayattan kendimi kurtarmam için bana sunduğu mükemmel bir fırsattı. Bu fırsatı değerlendirmeliydim ama nasıl? Yapılacak en güzel şeyi yaptım, yanına gittim ve derdini yüz yüzeyken dinledim. Birbirimizi tanıdıkça, dinledikçe anladık ki, biz birbirimize yüce yaradan tarafından verilen bir "ödül"dük...
Ve biz, yüce yaradanın, iyi niyetimize, temiz kalbimize karşılık, ikimize sunduğu bu mükemmel kaderi bozmamak için elimizden geleni yapıyoruz günlük. Mesafeleri sorun olmaktan çıkarıp buluştuk, ondan sonra aileleri tanıştırdık, birbirimizi iyice tanıdık ve aşk temellerimizi çok şükür sağlam zemine oturtmayı başardık. Hiçbir süreçte sorun yaşamadık, bu kadar kolay olacağını düşünmüyorduk, hayatın, kaderimizin bizlere gülümsemesi karşısında her zaman mutlu ettik, mutlu olduk. Şükürler olsun. 
Herkes her şeyin artık farkında ve mutlu son pek yakında günlük. Bir sorun çıkarsa seni bilgilendireceğim, buralara güzel şeyler karaladığım her vakit çiçekli böcekli yollarda yürümeye devam ettiğimizi bilesin. Allah yolumuzu, bahtımızı değiştirmesin. Her şey o kadar güzel ki, aman nazar değmesin.
Amin.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
𝓝𝓲𝓼𝓪𝓷𝓾𝓻 ♡ 𝓨𝓾𝓼𝓾𝓯
𝟷𝟿.𝟶𝟺.𝟸𝟻
22.08.25
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
|
Alıntı
|