Tekil mesaj gösterimi
Alt , 23:53   #8
Frostmourne
Frostmourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Frostmourne'un Günlüğü | İnsanlara Uzak, Huzura Yakın...

24-11-24, 17:44

İyi akşamlar günlük.

Bugün 24 Kasım 2024. Yarın benim için çok anlamlı bir gün. Belki sorsam sen hatırlamazsın lâkin bu önemli gün, benim bir an olsun aklımdan çıkmayan günlerden birisi. Zaten Nisanur'umun adının geçtiği, onun başrolde olduğu her gün benim için unutulmazlar arasına girmiştir bile. Neyse, daha fazla merakta bırakmayacağım seni.

Yarın, Nisanur'umu ilk defa yüzyüze gördüğüm, onunla buluştuğum, ona ilk defa sarılma şansı bulduğum günün yıldönümü. Bu eşsiz, heyecan ve mutluluk dolu günün üzerinden tam tamına bir koca yıl geçmiş, bizim için inanılmaz ama gerçek. Zamanın su olup aktığını, yine ve yine gözlerimin önüne seren bir an benim için bugün; yarın da sevdiceğimin yanında olamayacak olsam da, sesli olarak kutlarız artık, bu özel günümüzü. Mesafe tanımayan sevgililer, önemli günlerini böyle kutlarlarmış, ben de bir sonraki buluşmaya kadar bu şekilde bir kutlama plânlıyorum. Bakalım, yarın ola hayrola.

Geçen bir senelik süre zarfında gelebildiğimiz yol; ailelerin tanışmasına kadar varmış durumda. Çok yakın zamanda da Nisanur'umu istemeye gideceğiz bakalım. Kaç zamandır bunun heyecanı, bunun koşuşturmacası üzerimizde günlük, bu nedenle diğer özel günleri unutabiliriz, unutursak şimdiden affola diyelim. Elimden geldiğince, bu mutlu günlerimizi seninle de paylaşacağım, aşk sevda nasıl olurmuş gör diye. Şu Dünya'da sevmeyi beceremeyenlere inat, halâ ve halâ adam gibi sevenlerin olduğunu gör de, mutlu ol diye.

Umudunu asla kaybetme günlük; iyiler, yürekten sevenler eninde sonunda kazanacak.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

𝓝𝓲𝓼𝓪𝓷𝓾𝓻 ♡ 𝓨𝓾𝓼𝓾𝓯

𝟷𝟿.𝟶𝟺.𝟸𝟻
22.08.25

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Alıntı