, 23:54
|
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Frostmourne'un Günlüğü | İnsanlara Uzak, Huzura Yakın...
28-12-24, 18:23
Günlük;
Çok güzel şeyler olacak, hissediyorum. Bunca zamandır bekleyişten sonra, yarime yeniden kavuşacağım gün geldi çattı ve ben resmen kabıma sığmıyorum. Yarinden ayrı kalmak çok zor günlük, ilk günkü gibi heyecanlıydım bugün, yarın şükürler olsun Karakedili'me kavuşuyorum.
Hayırlı işler ailesiz olmazmış, son iki buluşma aile ile olacak, belki başımızı alıp gezip tozamıyoruz lâkin, bu aşamayı kazasız belâsız aştığımız takdirde ömür boyu mutlu olacağımızın da bilincindeyiz. Bu bilinçle sabrediyoruz ve herşey çok güzel gidiyor.
Antalya'nın gülü İstanbul'a geliyor. Yaşayacağı, aşka doyacağı, huzura kavuşacağı, aşkımla ısınacağı şehrine geliyor. Yarim aşkımıza en güzel, en sağlam temelleri atmaya geliyor. Gelsin, geleceği varsa görecekleri de var.
Yağmur seni bana getiriyor, gelişinin bereketi üzerimize yağıyor. Ne mutlu ıslananlara...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
𝓝𝓲𝓼𝓪𝓷𝓾𝓻 ♡ 𝓨𝓾𝓼𝓾𝓯
𝟷𝟿.𝟶𝟺.𝟸𝟻
22.08.25
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
|
Alıntı
|