Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Yengenin kan vermesine ilk etapta gerek yok aslında. Tam detaylardan emin olmamakla birlikte; 2 yıl önce @ Zeze ile benzer süreci yaşadığımız için belirteyim, belki katkısı olur. Yanlış hatırlamıyorsam Kasım 2018 tarihli yönetmeliğe göre süreç erkek üzerinden döndüğü için; ilk etapta sadece erkek kan veriyor, eğer herhangi bir olumsuzluk çıkmazsa "tamamdır, oyna devam" diyorlar.  Eğer herhangi bir uyuşmazlık durumu oluşursa kadından da kan alıyorlar. En azından ben böyle hatırlıyorum. Aile hekimi dışında sanırım aile sağlıkta da halledilebiliyordu. Detaylı bir araştır istersen hocam, @ Catherine'i uğraştırmadan kotarabilirsiniz. ^^
|
Allah mutlu mesut etsin.

Valla hocam nikâh salonunu aradım ve bana sağlık raporu ve 4 vesikalığın yeterli olduğu belirtildi. Allah'tan çok uğraştırmayacaklar. Nisanur için de aile hekimine gitmek kolay herhalde, ben öyle biliyorum.
Ben iki hafta önce bir arkadaşımın annesi için bağış adı altında hastanede kan vermiştim, umarım bu sağlık raporunda kan verme durumu için engel değildir. Şimdilik kafamı kurcalayan tek konu bu.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
𝓝𝓲𝓼𝓪𝓷𝓾𝓻 ♡ 𝓨𝓾𝓼𝓾𝓯
𝟷𝟿.𝟶𝟺.𝟸𝟻
22.08.25
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.