Tekil mesaj gösterimi
Alt , 21:13   #412
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Zeze | Ps Çalışmaları

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
İlk başladığın zamanları düşünürsek epey ilerlettin. Mali Müşavir olmamış olsan Grafik Tasarımcı olurdun. On parmağında on marifet.
O ilk başladığım zamanlar değildi ama Ben 18 li yaşlarda yani o dönemlerde kullanıyordum ve kendi başıma öğrenmiştim PS'yi ama o zaman avatar değilde başka resim çalışmaları yapıyordum, tabi araya okul hayatı, iş hayatı falan girince başka hobilere yönelmiştim. Kalan vakitlerimde kitap okurdum, şiir yazardım veya çizim yapardım, tabi haliyle bilgisayara hiç oturmuyordum. Bilgisayar ile bağım kopuktu uzun bir süre Sonrasını biliyorsun zaten
Unuttuğum Ps'yi yine kendi çabamla avatar vs. yaparak güçlendirdim. İyi oldu bir yandan
Hatta tekstilde çalıştığım için kumaşlara baskılar vs yapan firmalarla çalıştığımızdan, arkadaş benden bir organizasyon için çalışma istedi, sonra onu bastırdı kumaşa ve tablolatıp organizasyonda kullandı

Kimseye bir konuda ihtiyaç duymadan kendi yağınla kavrulabilmek için her şeyden biraz bir şey bilmek iyi oluyor, kurtarıcı oluyor

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı