Tekil mesaj gösterimi
Alt , 21:33   #3
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Zeze | Ps Çalışmaları

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

O ilk başladığım zamanlar değildi ama Ben 18 li yaşlarda yani o dönemlerde kullanıyordum ve kendi başıma öğrenmiştim PS'yi ama o zaman avatar değilde başka resim çalışmaları yapıyordum, tabi araya okul hayatı, iş hayatı falan girince başka hobilere yönelmiştim. Kalan vakitlerimde kitap okurdum, şiir yazardım veya çizim yapardım, tabi haliyle bilgisayara hiç oturmuyordum. Bilgisayar ile bağım kopuktu uzun bir süre Sonrasını biliyorsun zaten
Unuttuğum Ps'yi yine kendi çabamla avatar vs. yaparak güçlendirdim. İyi oldu bir yandan
Hatta tekstilde çalıştığım için kumaşlara baskılar vs yapan firmalarla çalıştığımızdan, arkadaş benden bir organizasyon için çalışma istedi, sonra onu bastırdı kumaşa ve tablolatıp organizasyonda kullandı

Kimseye bir konuda ihtiyaç duymadan kendi yağınla kavrulabilmek için her şeyden biraz bir şey bilmek iyi oluyor, kurtarıcı oluyor
O aralarda başka yaptıklarına değinmemişsin, üstü kapalı ben biraz değineyim. Salak insanlar beyni küçük, ufku dar ama dili uzun olduklarından seni tanımadıkları için bilmiyor. Mahalleden mahalleye laf atarken ne kadar gülünç duruma düştüklerini fark edememeleri bu yüzden doğal. Ailene bile şu an yaşadıkları evlerini sen aldın mesela. İstesen ayrı eve çıkıp kendine yardımcı bile tutacak durumun olduğunu bilmiyorlar. Bunlarla uğraşırken de böyle şeylere vakit ayıramazdın.

Son paragraf olarak yazdığına kısmen katılıyorum. Bana göre uğraştığın bir konunun ya en iyisi olacaksın, ya da o alanla hiç uğraşmayacaksın. Bence son yıllarda sen de kendini grafik tasarım konusunda böyle geliştirdin. Devam!

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı