Tekil mesaj gösterimi
Alt , 12:29   #2
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Coolumsu/R5/Never Give Up Şahsıma Attığı İftira ve Açıklamamdır!

ForumAdası, bugüne kadar bu tarz forumlar arası polemiklere konu olmuş ya da kalitesini bu şekilde lanse etmiş bir platform değildir. Kendi adıma dahi, hiçbir zaman bu tip rahatsız edici olaylara ForumAdası'nı karıştırmadım; çünkü bu tip şeyler ortamın huzurunu kaçırır, insanlar buraya kavga seyretmeye girmiyor. Ancak @SiyahSancaktaR'a atılan bu iftira gerçekten çok çirkindi. Kendisini yaklaşık 3 yıldır tanırım. Bugüne kadar kimseye "lan" gibi argo hitap etmişliği bile yoktur. Dolayısıyla kendini ifade edebileceği, yanıt hakkını kullanabileceği, üzerine sürülmeye çalışılan bu lekeyi bertaraf edebileceği başkaca mecrası olmadığından @SiyahSancaktaR'ın bu konuyu açmasına bizzat ben onay verdim ve kendi meselesinde sonuna kadar yanındayım, tamamıyla haklıdır, hakkıdır.

Bahsi geçen kişinin nasıl bir psikolojide ve karakterde olduğunu anlatmaya gerek yok zaten. Az biraz forum geçmişi olan herkes bu asosyal arkadaşın forumlarda yaptıklarını bilir. Çok uzağa gitmeden, salt ForumAdası Eklenen ve Silinen Yöneticiler bağlantılı gönderide; 9 Ekim 2022 tarihinde kendisini bu forumdaki yönetimden kovduğum ve kişisel yetki kullanımlarını belgeleyerek yaptığım duyurudan bile saçma sapan işlerle olan uğraşını görebilirsiniz. O yüzden Coolumsu hakkında çok da bir şey söylemeye gerek yok. Geçen yıl söylediklerim aynen geçerli olmakla birlikte eksiği vardır, fazlası yoktur.

Geçmiş olsun @SiyahSancaktaR. Seni bilen biliyor, bu tip kişiler senin itibarına gölge düşüremez.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı