Tekil mesaj gösterimi
Alt , 14:28   #5
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Coolumsu/R5/Never Give Up Şahsıma Attığı İftira ve Açıklamamdır!

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Güya kadınları savunuyormuş gibi konuşmuş ekran görüntülerinde fakat nasıl kadın düşmanlığı yaptığını ve forumda kadın üyelerimizden tepki aldığını da ben gözler önüne sereyim... Direk FORUMADASI'ndan ispatlı içeriklerle hem de.
Hadi diyelim bir kişinin kendisiyle husumeti var, herkesin de husumetinin olması normal mi?
Kime kafayı takıyor ve sorun yaşıyorsa, o zümreye saldırı başlatıyor forumlarda. Bizlerde sırf kadınların hedef alındığı içeriklerinden dolayı kendisini uyardığımız için kötü ilan edildik zamanında. Aslında kendisinin anlamadığı nokta, herhangi kadın üyemizde gelip erkekleri hedef alan içerikler paylaşsa aynı duruşu sergilerdik. Kimse aynı değildir, kadınların da, erkeklerin de karaktersiz olanı yok mu var. Bunu tek bir cinsiyete yıkıp aşağılamak ayrıştırmaktır.

Gelelim eklediği konuların bir kısmına, içlerinde kadın üyelerimizden aldığı tepkileri göreceksiniz;

Kızların Wifi Gibi Olması
Neden böyle?
Kızlar neden erkekleri kullanmayı sever?
Kızlar bencilken neden erkekler fedakardır?
Forum Kızlarının Özellikleri
Kızlar neden bu kadar çok trip atmayı seviyor?

Ve forum erkekleri ile ilgili de açtığı konuda forum kızlarına yine laf çarptığı için uyarı sonrası içeriğini düzenlemiş.
Forum Erkekleri

Orjinal içerik görüntüsüde bu:

Şimdi orada burada kadınları savunuyormuş gibi davranmasın, yaptığı eleştirileri biz biliyoruz. Kendi fikirlerim ve bilgilerim doğrultusunda bir şey yazmadım. İnsanoğlu yanılır, sonuçta zaman aşımı olduğu için eksik aktarılabilir fakat gerçekler tektir ve ispata tabidir. Bende ispatlı olarak ekledim.

Arkadaş insanları aşağılamanın adını şaka koymuş, şakadan anlamıyorsunuz diye yazıp duruyordu.
Biz FORUMADASI'nda bu üyeye kadınları aşağılamasına izin vermediğimiz için gönderildi ve bizi düşman ilan edip kötüledi.

Ben böyle şeylere karışmam normalde ama birebir forumumuzda yaşanıp kötülendiğimiz için ve konu açıldığı için, bir daha hafızalarımızı tazelemek istedim.
Bu arkadaşın dışarıda herhangi bir hayatı yok. Asosyal ve sadece klavyede konuşabilen birisi, bundan 9 yıl öncesinin telefon konferansında geçen mevzuyu sana anlatmıştım. Ne kadar ben o değilim dese de tüm bilgilerini eşleştirip ispatladım bunu kendimce. Eğer onda da azıcık bir onur, gurur varsa adının Kutay olduğunu kanıtlasın. Ama kanıtlayamaz, çünkü değil.

Ben son olarak bu sonbaharda annesini arayıp Kutay'ın selamı var dedirtmiştim. O gün bugündür benim adımı ağzına alamıyor.

Çok da dikkate değer, üzerine konuşulacak biri değil. Şu gösterdiklerin ve ekran görüntüsündeki sözde duyar kasması dahi onun nasıl tezat, ironik, yaptığıyla dediği bir gram tutmayan; düşünceleri oturmamış biri olduğunu gösterir.

Hayat sadece akademik başarı değildir; hem sosyal yaşantısında, hem de akademik hayatında başarılı bir insan olarak bunu söylüyorum. Dengede gitmeli. Bu arkadaş 2013 üniversiteye giriş (YGS) sınavında Türkiye 12'ncisi olmuş, tıp okumuş falan ama asosyal olduğu için forumlarda böyle muhabbetlere giriyor. Mesela bunu niye belirttim? Ben düşmanım bile olsa doğruya doğru derim, insanlar bu değişik hal ve hareketleri yüzünden doktor olduğuna bile inanmıyorlar haklı olarak. Yok, o doğru. Şu an çalıştığı yere kadar biliyorum ama işte evden işe, işten eve. Hiçbir forumda barınamıyor, girince de millete salça olup insanları tahrik etmeye oynuyor. Neden? Çünkü düzgün bir arkadaşlık, iletişim becerisi geliştirmekten aciz. Hayatında böyle şeyler olmadığı için adaptasyon sorunu yaşıyor, olduramıyor.

Şunları yazmak bile bu kişi için fazla ama @SiyahSancaktaR haklı davasında söz hakkını kullanınca ben de yeri gelmişken, sen de çelişikliğini gösterdiğin için belirtmek istedim.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı