Şimdi aklıma geldi, konusu açılmışken yazayım. Bu arkadaş kapanan Anti Dogmatik sitesine özenerek yan sanayisini açmaya kalkmıştı 2022 yılında. Yalvara yalvara en son hadi kırmayayım deyip üye hesabı oluşturup çıkmıştım. Gelmiş bana adminlik teklif ediyor jasdhjajhasdsajsd

Buna abartısız yarım saat gülmüştüm. Lan olm ya

Sen kimsin, ben kimim yani? İnsan bi' düşünür; önce kendini tartar, sonra karşısındakini.
Sonra şu geçen yıl aylarca başka yerlerde de başkaları tarafından veryansın edilen muhabbette, orada moderatörlük alıp, benim geçmişe dönük tüm mesajlarımı kafasına göre silmeye kalktı. Tabii bunu tespit edip kanıtlarıyla ilgili kişilere belgeleyince tek tek mesajlarımı geri getirdiler. Yani böyle işsiz güçsüz, bomboş şeylerle uğraşan zavallı bir asosyal. Ama lafa gelince de entelektüellikten, kültürden, niteliklilikten bahsetmeye bayılır. 6 yaşında çocuğun yapmayacağı işlerle de uğraşmaktan geri kalmaz. Ondan sonra birileri çıkıp haddini bildirince de ağla. Yani hayatı tamamen asosyal, mutsuz; reelde bir tane arkadaşı olmayan ve bu şekilde forumlarda popülarite elde etmeye çalışarak mutluluğu arayan, akademik olarak tahsil yapmış olsa da kişisel gelişimini tamamlayamamış bir kişilik. O yüzden bunları da geçen yıl belirtmeye gerek duymadım bile.