Yanıt: Kendiniz Hakkında Bir Gerçek Yazın.
Anılarım benim bir parçam gibi...
Çok önem veririm... Ve hiçbiri çıkmaz aklımdan. En çocukluğumdakiler bile her şey içimde ve kafamda tek tek yer etmiş.
Kötü olanları istesen de unutamıyorsun. Keşke silebilsen ama mümkün değil. Elbette geçmişi hatırlayarak geleceği kaçırmıyorum, bazılarından çokta ders aldım bu hayatta.
İyi veya kötü her biri tecrübe bana.
Ama insan iyi anılar biriktirmek istiyor, tecrübelerde yoruyor insanı. Kötüleri hatırladıkça düşüncelerin yoruyor. Oysa güzel anılar gelse aklımıza hep, günün güzelleşir, daha mutlu hissedersin ama tam tersi kötüleri hatırladıkça da içini hüzün kaplar. Bu kez duvarlar örmeye başlarsın, insanlara karşı hep gardını alırsın. Yüreğini korumaya çalışırsın kimse incitmesin diye. Ama bazende koruyamazsın.
Balıklar için balık hafızalı derler. Ama balık burcunun tam tersi zehir gibidir hafızası. Hiçbir şey silinmez.
Anı kitabı yazmaya kalksam çocukluğumdan bu yana öyle çok şey biriktirmişim ki baya bir cilt kitap çıkar sanırım.
Neyse ne diyorduk... Anılar... Benim bir parçam gibi hepsi.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|