Tekil mesaj gösterimi
Alt , 03:17   #7
Frostmourne
Frostmourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İyi kilerimin Adı Sen Oldun

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

İnşallah, hayırlısı
Ben onu burada sizin aşkınıza şahit olduğumuz için tevazu göstermek adına söyledim. Bu zamanda çok kalmadı karşılıklı birbirini bu kadar seven, değer veren. Bu yüzden belirtmek istedim sadece
Anladım. Çok teşekkür ederim, güzel düşünceleriniz için.

Evet. Biraz şans, biraz cesaret, biraz sabır, sonrasında her şey o kadar güzelleşiyor ki. O kadar "sanaldan böyle şeyler olmaz, tutmaz, sonu olmaz" diyenlere inat oldurduk. Evet, sanal güvenli bir yer değil lâkin böyle güzel şeyler için de tek başına caydırıcı bir sebep değil. Oldu, öyle de güzel oldu ki, anlatmaya kalksam kelimelerle ifade edemem şu güzelliği. İki insan her anlamda birbirini tamamlayabilir mi? İki insan birbirini buldu ve tamamladı. Biliyorum, bu zamanda uyum konusu çok zor ama insanın kaderinde güzel şeyler varsa sanal, reel, bir şekilde oluyor. Akışına bırakmak en güzeli. Mevlam insan için ne eylerse güzel eyler. Bizim enerjimiz sizlere de yansır ise, ne mutlu bize.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

𝓝𝓲𝓼𝓪𝓷𝓾𝓻 ♡ 𝓨𝓾𝓼𝓾𝓯

𝟷𝟿.𝟶𝟺.𝟸𝟻
22.08.25

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Alıntı