Tekil mesaj gösterimi
Alt , 00:44   #13
Hunie
Mazikeen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Coolumsu/R5/Never Give Up Şahsıma Attığı İftira ve Açıklamamdır!

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@Frostmourne bu konu ilk açıldığında gördü aslında da siz görmemiştiniz. Esasen sizle geçmişte aynı ortamlarda bulunmasak dahi bu kişi hakkında birbirini hiç tanımayan kişilerin bile fikri özdeştir. Çünkü bir insan sorunluysa, farklı farklı yerlerde yaşanan deneyimlerin sonucu muhakkak aynı doğrultuya çıkar. O da anti sosyal kişilik bozukluğunu böyle şeylerle baskılayıp, kendini tatmin etmeye çalışıyor işte.

Ben yine de forumda sizlerin ve dahi tanımayan yeni arkadaşların çok keyfi kaçmasın diye fazla detaya girmemiştim, Fransız kalacağınız düşüncesiyle mesajlarımda özün özü şeyler belirtip geçtim. Ama sizler zaten tanıyormuşsunuz, o zaman; oyna devam diyebiliriz.

Konu açıldığında da dediğim gibi, arkadaşın dilinin kemiği olmadığı ve empati duygusundan yoksun bir kişilik olması nedeniyle @SiyahSancaktaR'a olmadığı birisiymişçesine iftira attığı için bu konu açıldı. Yoksa o kadar önemli birisi değil, durup burada onu ForumAdası gibi bir platforma konu edecek ve tartışacak değiliz. Zaten üyeliği de burada açık, öncelikle @SiyahSancaktaR'a attığı iftira başta olmak üzere yazılanlara verebilecek cevabı varsa gelip yazabilir. Kendisine bu konuda @SiyahSancaktaR açık çağrı yaptı zaten. Yani biz onun gibi insanlara olmadığı forumlarda, kim olduğunu belirtmeye de korkup ima yoluyla hakaret etmiyoruz. Alnımız açık, başımız dik, yazdığımız her bir şey de somut ve net.
Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Buradan edildi

Sadece bunu demek istiyorum süresiz ban atılması bidahada hiçbir şekilde açılmaması lazım bu şahsı burdada gördüm modum düştü biraz

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı