Tekil mesaj gösterimi
Alt , 00:48   #16
Hunie
Mazikeen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Coolumsu/R5/Never Give Up Şahsıma Attığı İftira ve Açıklamamdır!

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@Jön TüRk yine insaflı, vicdanlı adam; 2022'de 2 aylığına banlamıştı. O zaman da demiştim süresiz göndereyim şunu diye de işte.
Alıntı:
Frostmourne kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Konuda hemen hemen doğru bilgilendirmeler yapılmış. Forumlarda bayan üyelerle ve forum yöneticileriyle sürekli sorun yaşayan ve yaptırımlarla karşılaşan bir üye kendisi. Üst perdeden konuşmayı, popülerlik uğruna abartıp kabartmayı pek sever. Böyle insanlar da pek sevilmez, bu gayet olağan bir durum.

Geçen ay ilişiğimi kestiğim forumda zamanında yöneticilik yaptığım için, ilgim alakam olmadığı halde forum üst yönetimiyle beraber bana da göndermeler yapmıştı, forumun yönetimindeki hatalarla alâkalı. İlişiğimi kestiğim halde bunu yapmaya, benle onları aynı kefeye koymaya ve beni rahatsız etmeye devam etti, sonunda benden de engel yedi. Sanal hayatta, sürekli bu tarz ban ve engelleri gördüğüne de eminim yani.

Gördükçe gözlerim kanıyor İllallah etmişim zaten ondann

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı