Alıntı:
therealaykut kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Benim aslında şu şekilde gün içerisinde çok fazla uyumuyorum.. Uyuduğumda uyku esnasında dişlerimi genel bilinçsiz dişlerimi sıktığım için stresten kaynaklı olduğunu söylemişlerdi.. Çürük olmamasına rağmen çok inatçı çıktı.. Asıl korkularım arasında diş etlerimi kayıp etmek veya dişimi kaybetmek.. Ama öyle bir uzun saat aralığında çalışıyorum ki.. Çok zor vakit bulup gitmem.. İnşallah ailemden birinin veya benim bir sağlık sıkıntım olmazsa eylülde tatile gidiyorum Aydın şehrine bakalım.. Onun hayalini kuruyorum.. İş hayatı ve günlük stres bazen gerçekten çok yüksek oluyor.. İster istemez tansiyon artıyor sinirler geriliyor.. Kafa dağıtmak aktivite boş bir vakit cidden çok önemli herkese iyi gelir.. 
|
Sağlık için bazı alışkanlıklardan vazgeçmek gerekiyor. Diş kadar önemli bir şey yok valla. Şimdiden iyi tatiller, umarım tatil esnasında diş sorunu yaşamazsın.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
𝓝𝓲𝓼𝓪𝓷𝓾𝓻 ♡ 𝓨𝓾𝓼𝓾𝓯
𝟷𝟿.𝟶𝟺.𝟸𝟻
22.08.25
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.