Tekil mesaj gösterimi
Alt , 22:22   #3
therealaykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Erkekler ve Kadınlar Arasındaki Farklar

Dışarda yemeklerde erkekler benim çevrem elleri bol açıktır.. Hesap ödeme kavgası çok yaparız.. Ama iyi anlamda tabiki.. Kimse kimsenin eline cebine atmak istemez.. Ortak bir yolda buluşuruz.. Bunu belirleyene kadar kasiyeri bıktırdığımız zamanlar olmuştur..

Banyo konusunda erkekten erkeğe fark var.. Çeşitli şampuan krem yüz maskeleri ve benzeri şeyler bulunduranlar da olur yok değil..

Alışveriş konusunda biz beğenir alırız maksimum 10 dakika da istediğimiz şey alınmıştır.. Fakat bayanlar öyle değiller.. Girdikleri yerden çıkmazlar.. Arkadaşlarına sorarlar.. Emin olamazlar.. Alıp pişman olurlar.. Karar değiştirirler..

Ayakkabı en rahat erkekler bu konuda kadınların bazen giymiş olduğu babet veya bot hele hele ki topuklu mümkün değil çok zor bir yaşam.. Biz elimizde olsa iş yerinde bile terlik giyeriz.. Spor ayakkabıları candır..

Kedilerden çok köpekleri severim.. Ama sevgimi gösteremem.. Genelde salam veya mama alır bırakırım kendimden örnek sadece.. Kedilerin ne yapacağı tam kestirilmiyor.. Psikopat hayvanlar ve köpek gibi değil.. Örnek köpek evde ordan oraya atlayıp zıplamaz.. Ama kedileri tutabilene aşk olsun.. Yerinde durmuyorlar.. Takip etmesi zor..

Giyim kuşam konusunda son dakika hazırlanır erkekler.. Bayanlarsa saatlerce.. Nabalım abi olduğumuz gibiyiz yapıcak bir şey yok..

Çamaşır konusunda çok şanslıydım bekarken anneme getirirdim çamaşırlarımı yıkardı alırdım.. Evlendim eşim hallediyor.. Kedi gibi dört ayak üstündeyim.. Şanslıyım..

O yüzden konuya son nokta cümlem olmalı
Kadınlar erkeksiz erkekler kadınsız yapamaz
Nokta..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı