Tekil mesaj gösterimi
Alt , 23:03   #30
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Coolumsu/R5/Never Give Up Şahsıma Attığı İftira ve Açıklamamdır!

Alıntı:
KoJiRo kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Değişik biri benlede tartışmıştı şuan pek karşılaşmıyoruz sevmem kendisini en son surly ve leliel'in forumunda görmüştüm davranış bozukluğu var sanırım aileden kaynaklanıyor çocuğu çokmu dövüyorlar napıyorlar merak ediyorum.
Asosyal olduğu için davranışsal bozukluğunun varlığı, insanlarla iletişim kurmayı becerememesi nedeniyle de dışlandığı konusunda bir ihtilaf yok zaten. Ancak ailesi küçükken n'apıyordu bilmiyorum da artık dövmüyordur ya, tıp okuyup bitirdi; eşek kadar oldu. Önceki bir mesajımda da dediğim gibi eğitim cehaleti aldı, eşeklik baki kaldı.

Şu videoda diyor ya; “onun inekliği çalışkanlığından değil, doğuştan hocam” diye. İşte bunun eşekliği de dayaktan, kötekten değil; doğuştan.

Bu arada bu eşek sıpası bugün, buradaki yazılara güya başka yerden yanıt vermeye kalkmış. Ama ona her zaman ve her yerde olduğu gibi çocuk muamelesi yapmışlar, mesajına izin vermeyip kaldırmışlar. Her zaman da her yerde böyle olacak! Lan oğlum eşek; varsa bi' karın ağrın ve söylemek istediğin; gel, buradan yaz. Bak sana @SiyahSancaktaR açık çağrı yaptı, bizde eşeğe bile söz hakkı var, yargısız infaz yok. Adaletten, haktan, eşitlikten bahsediyorsun ya; senin gibi birine bile söz hakkı veriyoruz işte, daha ne istiyorsun?

Ha, unutmadan; sana neden ısrarla bu mesajımda eşek diyorum? Mevcut durumunun yanı sıra, 2017 öncesinde daha DeveAlper ve Selen olarak takıldığın dönemlerde uzun eşek anketleri açmayı çok seviyordun ya, Regex babandan mazine bir gönderme olsun. ^^

Selen olayına da şu an boş yere vurgu yapmadım. 2016'da Selen, 2023'te de C ile başlayan güya siyasi bir aktivist. Dur lan neydi o? Yok, yok onu söylemeyeceğim. Aramızda panpa ^^ Anlamadım onun sen olduğunu, devam ^^ Asosyallikten cinsiyetini bile arada şaşıran, kendisiyle barışamamışı ben düzeltemem. 2016'da bunu yapıp Atatürk bölümünü sildiğin zamanlar çocuktur, ergen psikolojisidir diyorduk ama eşek kadar 2023 yılında yaparsan ne denir artık onu da sen düşün. Ne diyelim bu kadarına @SiyahSancaktaR? Ben yıllardır bunu terapi etmekten yoruldum artık, sen söyle. Son olarak bu mesajımda bir parça orantısız zekâ kullanıp, şok tedavisi uyguladım sanırım. Benden bu kadar, yeter da.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı