Olm millete gidip, benden korkuna ben göremeyeyim diye profil duvarına yazıp, oradan bile olsa isim veremeden bana sallayıp yalvarma lan.

Sen gel gel; buraya gel.
Ya da şöyle yapacağız. Bana tarih-saat söyleyeceksin. İstediğin tarih ve saatte Hacettepe Üniversitesi Hastanesine LDL kolesterol yüksekliği şikâyeti nedeniyle geleceğim. Sonra orada seninle buluşacağız. Yine senin istediğin yere gidip, bir çay ya da kahve içeceğiz. Ben sevmem ama milkshake de olur (gönderme var).
Biraz bu LDL muhabbetini konuşacağız. Böyle tıbbi terimle falan girdiğine göre branşın olmasa da anlıyorsun bu işlerden, güzel. Benim son 6-7 yılda fotoğrafımı görmedin ama olsun. Hem canlı canlı R yaptırmak daha zevkli olur. Ondan sonra biraz forumlardaki asosyalliğini ve sen niye böylesin diye konuşacağız. Sonra benim merak ettiklerim var. Mesela Candy meselesi; niye eşek kadar adam olmuşken forumlara ara verdim geyiği yaptığın süre zarfında bu oyuna gerek duydun? Beni aydınlatırsan çok müteşekkir olacağım. 2016'da Selen, 2023'te de Candy; huylu huyundan vazgeçmez, 7'si 70'i meselesi mi diyeceğiz? En son oturumda da millet niye seni s.klemiyor, niye hiçbir yerde istenmiyorsun? Ben LDL kolesterole rağmen (!) bu işleri nasıl böyle kotarıyorum, sende eksik olan ne? Onun hakkında da iki kelam edip beyin fırtınaları gerçekleştireceğiz. G.O.R.A.'da Garavel Usta'nın dediği gibi; içindekini çıkaracağız, sende olanı sana koyacağız. Sonra da güzel güzel sarılıp, öpüşüp dağılacağız.
Yer mi? Yiyor mu? Yapalım mı bunu? Ben çok istiyorum, lütfen yapalım. Bak sonra hatrım kalır. Evet, istediğin bir tarih ve saat bekliyorum. Sen zahmet etmeyeceksin, ben çalıştığın hastanenin önüne kadar geleceğim. Kabul et de alem delikanlı görsün.