, 22:36
|
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Coolumsu/R5/Never Give Up Şahsıma Attığı İftira ve Açıklamamdır!
Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Olm millete gidip, benden korkuna ben göremeyeyim diye profil duvarına yazıp, oradan bile olsa isim veremeden bana sallayıp yalvarma lan.  Sen gel gel; buraya gel.
Ya da şöyle yapacağız. Bana tarih-saat söyleyeceksin. İstediğin tarih ve saatte Hacettepe Üniversitesi Hastanesine LDL kolesterol yüksekliği şikâyeti nedeniyle geleceğim. Sonra orada seninle buluşacağız. Yine senin istediğin yere gidip, bir çay ya da kahve içeceğiz. Ben sevmem ama milkshake de olur (gönderme var).
Biraz bu LDL muhabbetini konuşacağız. Böyle tıbbi terimle falan girdiğine göre branşın olmasa da anlıyorsun bu işlerden, güzel. Benim son 6-7 yılda fotoğrafımı görmedin ama olsun. Hem canlı canlı R yaptırmak daha zevkli olur. Ondan sonra biraz forumlardaki asosyalliğini ve sen niye böylesin diye konuşacağız. Sonra benim merak ettiklerim var. Mesela Candy meselesi; niye eşek kadar adam olmuşken forumlara ara verdim geyiği yaptığın süre zarfında bu oyuna gerek duydun? Beni aydınlatırsan çok müteşekkir olacağım. 2016'da Selen, 2023'te de Candy; huylu huyundan vazgeçmez, 7'si 70'i meselesi mi diyeceğiz? En son oturumda da millet niye seni s.klemiyor, niye hiçbir yerde istenmiyorsun? Ben LDL kolesterole rağmen (!) bu işleri nasıl böyle kotarıyorum, sende eksik olan ne? Onun hakkında da iki kelam edip beyin fırtınaları gerçekleştireceğiz. G.O.R.A.'da Garavel Usta'nın dediği gibi; içindekini çıkaracağız, sende olanı sana koyacağız. Sonra da güzel güzel sarılıp, öpüşüp dağılacağız.
Yer mi? Yiyor mu? Yapalım mı bunu? Ben çok istiyorum, lütfen yapalım. Bak sonra hatrım kalır. Evet, istediğin bir tarih ve saat bekliyorum. Sen zahmet etmeyeceksin, ben çalıştığın hastanenin önüne kadar geleceğim. Kabul et de alem delikanlı görsün.
|
Malum kişinin başka forumda yazdığı profil mesajını ekran görüntüsü paylaşıldığı için okudum. Bu çocuk seni kıskanma seviyesini epey aşmış. Artık olmayan karakterinden de ödün vermeye başlamış.
Konuda o ss olmadığı için fransız kalan arkadaşlara şöyle bilgi vereyim. Regex'in 2018-2019 yıllarında forumlarda paylaştığı fotolarından fikir yürüterek kilolu iması yapmaya çalışıyor. Profil duvarlarında Regex'e hitaben arkasından konuşmak için LDL fıçısı falan demiş de. Yüzüne demeye cesareti yok o ayrı konu.
Eşim olduğu için söylemiyorum, ben dış güzellik/çirkinliğe çok önem veren biri değilimdir zaten. Ama gördüğüm nadir en yakışıklı insanlardan biri @Regex'tir.
Onun iş ortamını da, sosyal çevresini de beraber gittiğimiz her yerde popülaritesini de gördüm. Bence kıskançlık duygusu bu kişiyi insanlığından çıkarır duruma getirmiş. Yaptığı mesleğine ve yeminine bile sadakatten uzaklaştırmış. Sözde doktor olacak birinin, doğru bile olmayan, insanlara yakıştırdığı lakaplara bakın. Ben şahsen böyle etiketlemeler yapan birine sağlığımı emanet etmek istemezdim.
Regex'i tenzih ederek söylüyorum, kilo problemi olan biri diyet yapar sağlıklı beslenir ve sorunu halleder. Ama karakteri zayıf olan sen nasıl bu problemini halledeceksin?
Ülkenin meslek sahibi kesimi bile böyle cahil oluyor işte. Ondan sonra da ülkece bir yere gelemiyor oluşumuzdan yakınıp şikayet ediyoruz. Atatürk; "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" derken şu geldiğimiz nokta içler acısı. Gerçi genelleme yapmak doğru değil, arada böyle çürüklerde çıkabiliyor işte. Yazık.
Bence kendinle bir kez daha gurur duymalısın @Regex, nasıl bir yara olmuşsan köpek gibi kıskanılıyorsun, senin geçmiş özelin hakkında bile nasıl kıskanıyorsa atıp tutuyor, evlendiğimize sevinmiştir şansı arttı diye düşünüp Ama böyle adi birine dünyada tek erkek o kalsa bile adam olamadığı için düzgün olan kimsenin değer vermeyeceğinin farkında değil.
Gerçek hayatta da karşına çıkmaya korkar. Sen bana 9 sene önce yaptığınız üçlü telefon konuşmasını anlattığında, çok olayları bilmediğim için anlamamıştım ama instasından gerçek ad soyadı ile profilinide gösterince ve bu yaptıklarıyla tamamen zihnimde oturdu. Özgüvensiz, kendinden yüksektekileri kıskanan, kültürlü geçinmeye çalışan ama aslında zihninin arkasında olgunluktan uzak böyle etiketleme fikirleri yatan, kendisiyle ve kendi şartlarıyla barışamamış olduğundan, birinde bir eksiklik yakaladığını sandığında veya düşündüğünde bunu ön plana koyup kullanarak asıl kendi ezikliklerini ve aşağılık kompleksini bastırmaya çalışan karakter yoksunu birisi...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
|
Alıntı
|