Tekil mesaj gösterimi
Alt , 23:31   #2
therealaykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Evlenememiş insanları tanıyalım

Ben her zaman bekar arkadaşlarıma bunu söylerim.. Abi kısmetiniz yoksa evlenmek için evlenmeyin.. Evlilik ciddi sorumluluk gerektirir.. Sevgi saygı ve gerçekten hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde bollukta ve yoklukta herşeyi paylaşmanız gerekmektedir.. Üçüncü insanları aralarına sokmamaları geçim ve uyum içinde bir ömür yürümelidirler.. O yüzden herkesin yapabileceği bir şey değil.. Şahsen ben çok özgür bir insanım.. Kısıtlanmaya asla gelmem.. Fakat aşk evliliği yaptığım için eşimi çok sevdiğim için kendimden ödün veriyorum.. Sorumluluklarımı biliyorum.. Ona göre davranmaya özen gösteriyorum.. Tabiki kimse dört dörtlük olamaz.. Kusursuzlukta bir kusurdur.. Kusursuz insan yok.. 2 Yıllık evliyim.. Evlilik biraz maddiyat.. Ben evlendim kurtardım kendimi.. Şimdi yeni evleniceklere gerçekten hayatlarında başarılar.. Çünkü ev dizmek almak geçinmek para biriktirmek kolay değil.. İnsan gibi yaşamanın çok ciddi zor olduğu bir ülkedeyiz.. Ekonomi ve alım gücü enfilasyon yerlerde geziyor.. Vergiler çok yüksek.. Her gün zam.. Market alışverişiniz faturalar.. Beklenmeyen hesapta olmayan alışverişler.. Çok hesaplı ve dikkatli olmanız lazım.. Allah herkesin yardımcısı olsun...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı