Yanıt: Çalışırken uykunun gelmesi
İstemediğim bir yerde sırf amirimin isteği üzerine 1 haftadır çalışıyorum.. Sadece kariyerim ve hayatım daha iyi noktaya gelebilsin diye.. Fakat görüyorum ki süper kahraman olmaya gerek yok.. Bazen ne kadar isterseniz isteyin bazı şeyler olmuyor.. İstediğiniz kadar yetenekli meziyetli olun.. Problem çözebilin.. Ancak insanın kader çizgisi neyse odur.. Gittiğim yol evime çok uzak giderken de ulaşım için çok yürüyorum.. Sonra toplu taşımaya biniyorum.. İndiğimde de yürüyorum.. Başka bir şansım yok..
Konuyu bağdaştırıcak olursak her gün çok yorgunum.. Her gün çok isteksizim.. Keyif almakta genel zorlanıyorum.. Allah hakkıyla çalışan önüne engeller koyulan herkese yardım etsin.. Gerçekten çok zor.. Özellikle bir idareci yönetici pozizyonunda çalışan biri için daha çok.. Öyle zamanlar olabiliyor ki herkes evine giderken bizler kalıyoruz.. Herkes bir şeyden sorumlu.. Bizler herşeyden.. Çıkmaz döngü...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|