Tekil mesaj gösterimi
Alt , 21:08   #1
mak res - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yay Burcu | 21 – 27 Temmuz 2025 Haftalık Burç Yorumu

Yay Burcu | 21 – 27 Temmuz 2025 Haftalık Burç Yorumu

♐️ Yay burcu – 21–27 Temmuz 2025 haftalık burç yorumları
🔹 Haftanın öne çıkanları:
İnanç sistemin, hedeflerin ve dünya görüşün yeniden şekillenebilir
Yeniay, derin dönüşüm ve duygusal bağları şifalandırma fırsatı sunuyor
Merkür retrosu eski bir eğitim ya da yurtdışı bağlantılı konuyu gündeme getirebilir
🔻 Yay burcu yorumları:
Bu hafta senin için büyük resmi görme, anlam arayışına yönelme ve uzak hedeflerini gözden geçirme zamanı. Merkür retrosu, yurtdışıyla ilgili işler, eğitim planları veya inanç sisteminle ilgili geçmişte yarım kalmış konuları tekrar önüne getirebilir. Daha önce başvurusu yapılmış bir akademik süreç, iptal olmuş bir seyahat ya da zihinsel olarak seni meşgul eden eski bir fikir yeniden değerlendirilmeyi bekliyor.

Güneş’in Aslan burcuna geçişi, sana enerji ve motivasyon kazandırıyor. Ruhsal gelişim, yeni vizyonlar ve kendini ifade etme alanında bir aydınlanma sürecindesin. Ancak bu süreçte fikirlerin konusunda fazla ısrarcı ya da kibirli bir duruş sergilememeye dikkat et. Herkesin bakış açısının sana benzemesi gerekmediğini hatırla.

25 Temmuz’daki Venüs–Plüton karşıtlığı, maddi konularla duygusal değerlerin arasında bir gerilime neden olabilir. Harcama dürtüsü artarken, güvende hissetmek adına kontrolcü davranman mümkün. Bir ilişkinin ya da maddi bir yatırımın seni zorlayan yönleriyle yüzleşebilirsin. Sahip olduklarına değil, gerçekten neye ihtiyacın olduğuna odaklanmak önemli olacak.

26 Temmuz’daki Yengeç Yeniayı, içsel olarak seni dönüştüren, duygusal ve finansal bağlarla ilgili bir süreci başlatıyor. Borç, miras, paylaşım ya da bir ilişkinin derin boyutları gündeme gelebilir. Bu yeniay sana “ne tutuyorsun, neden bırakamıyorsun?” diye soracak. Duygusal yükleri şefkatle bırakmak için destekleyici bir etki.

Mars–Uranüs üçgeni, günlük yaşamında ani bir değişimi tetikleyebilir. İş ortamında farklı bir sorumluluk üstlenmen ya da yaşam stilinde radikal bir karar alman olası. Sağlık konularında da sezgilerini göz ardı etmemelisin; bedeninin verdiği sinyallere kulak ver.

✨ Haftanın mesajı: “Gerçek özgürlük, seni tutan zincirleri fark etmekle başlar.”
⚠️ Dikkat edilmesi gerekenler: Fazla dağılmak, zihinsel yorgunluk yaratabilir. Her şeyi aynı anda çözmek yerine, adım adım git. Özellikle duygusal tepkilerini bastırmak yerine, onları anlayarak dönüştürmeye odaklanmalısın.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
  Alıntı