Tekil mesaj gösterimi
Alt , 00:59   #333
therealaykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Evet Mi, Hayır Mı?

Uyumlu biriyim.. Sevmediğim işi yapmam.. Zorlandığım işte pes edip kaçıcak bir yapı ve karakterim yok.. Yapamadığım bir şeyi bilen birinden öğrenene kadar yakasını bırakmam.. Sonra ben ekstra kendimden ne katabilirim diye düşünürüm ve uygulamak için başlarım..
Ama takıntılı ve mükemmelliyetçi bir insan olduğum için hep en iyisi olsun düşüncesinden dolayı bazen istemsiz hiç bir işi beğenmem.. Çok pinpirikli biriyim.. Benimle geçinmekte biraz zor.. Kararlarıma saygı duyulması çok önemli.. İnsanlar rahatını bozmamak için işten kaçar.. Ben rahat edebilmek için rahatsız olmaya hazır bir yapıdayım.. Bugün yaptığın yarına kâr.. Herşey kolaylaştırılabilir.. Her konunun bir çözümü her zaman vardır.. Kilidi açılmayan kapıya çilingirde olursun balyozda.. İstemek istemek istemek.. Daha fazla istiyeceksin.. Ve hepsi olmicak yinede vazgeçmiceksin.. Öyle düşünüyorum

Benim yapımda bir insanla çalışabilir veya aynı ortamda uzun vadede anlaşabilir misin?

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı