Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Senin oradan aklında kalmış olabilir ama benim cidden teknolojiye ilgim çok küçük yaşlardan itibaren geliyor. Nokia 3310'ların besteleyicisindeki notalardan popüler müzikleri kendim oluşturur, zil sesi yapardım.  Hani şu numaraya SMS at, şu melodi cebine gelsin dönemleri.
Galatasaraylılığım da yine küçük yaşlarda zirveydi, lise dönemlerinden sonra pek futbola ilgim kalmadı. İlker Yasin taklidi falan çok yapardım eskiden, şu Arsenal ile meşhur maçı üç kasete anca sığdırıp radyodan kaydetmiştim.
Aycell hattım da vardı, 9-10 yaşında cep telefonum vardı çünkü. O yüzden direk 055x, 050x olayına geçtim demin zaten.  Yengeni ne kandıracağım? O küçükken -bi' Filozof Atakan kadar falan olamasam da- deha çocuk olduğumu biliyor zaten jsjsjsjs 
|
İnanıyorum dost sıkıntı yok, maksat gülelim.

Sen teknolojiye bayağı erken atılmışsın valla, takdir ettim. Valla o dönemler teknolojiye değil de, futbola ilgim vardı benim de.

18-30 yaş arası futbola ilgim bir anda kayboldu, 30'dan sonra nedense yine hortladı.
"Bu benim" diyebileceğim ilk cep telefonum 17 yaşımda olmuştu, o da Turkcell'di. Halâ Turkcell. Ve Aria dediğin gibi evet, en net şekilde Galatasaray'a sponsorluk yaptığı dönemden hatırlarım.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
𝓝𝓲𝓼𝓪𝓷𝓾𝓻 ♡ 𝓨𝓾𝓼𝓾𝓯
𝟷𝟿.𝟶𝟺.𝟸𝟻
22.08.25
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.