Tekil mesaj gösterimi
Alt , 00:17   #33
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: hasnicktir Forumda Yazmaya Devam Etsin Kampanyası

Alıntı:
therealaykut kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Merhabalar öncelikle.. Başlık konusunda yazdığınız makaleyi baştan sona okudum..
Bir değerlendirme ve istişare yapıcak olursam kendi çapımda.. 500 Mesaj sayısına ulaşınca bırakmak bir takıntı konusu olabilir.. Nedenini bilmiyorum.. O bashettiğiniz kullanıcının belirli başlık konularını forumu incelerken fark ettim.. Tanımam etmem.. Benden çok daha eskiler muhtemel tartışmasız bu bir gerçek..

" Foruma küsmüş, ceketini alıp çıkmış, avatarını falan kaldırıp ergence trip atmış ve dahi "forumu bırakıyorum" konusu açmış birini mi döndürmeye çalışıyoruz? Asla! Bilen bilir, böyle hareketlere kişisel olarak taviz göstermem. Gelen gelir, giden gider; kalan sağlar bizimdir. Ancak burada durum farklı biraz. Nasıl farklı? Şöyle;"

Foruma kimse küsmemeli.. Burayı güzelleştiricek olan bizleriz.. Ben hep düşünüyorum günlük stresimin dışında burada kafa dağıttığım keyif aldığım sanal bir ortam burası.. Oyalanıyorum en azından.. İyi de geliyor.. Ancak forumda üyelerde küstürülmemeli.. Ne olursa olsun saygı sevgi mesefe çizgiler her zaman belli ve tutarlı olmalı.. Durum böyle olursa çok güzel bir ortam aynı şekilde hep devam eder..

Kendisi şu saatten sonra gelir gelmez bilemem.. Ama burada 1 eksik olacağımıza her zaman 1 fazlamız olsun isterim.. Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için olsun..
Aykut konu eski zaten, o zaman @hasnicktir foruma dönmüştü. Kendisi arkadaşım zaten, bugün ben foruma girdirince bu konuyu bir önceki sayfadaki son mesajı yazarak yukarı çektim. Hem geçmişe nostalji olsun, hem de maksat muhabbet olsun.

2023 sonrası foruma girmeyişinin nedeni başka. Halledeceğiz bakalım.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı