Tekil mesaj gösterimi
Alt , 21:29   #1
mak res - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yay Burcu | 11 – 17 Ağustos 2025 Haftalık Burç Yorumu

Yay Burcu | 11 – 17 Ağustos 2025 Haftalık Burç Yorumu

Yay burcu 11–17 Ağustos haftalık burç yorumları
🔹 Haftanın öne çıkanları:
🌍 Yurt dışı, eğitim veya keşiflerle ilgili fırsatlar gündeme gelebilir.
💬 Fikirlerinizi paylaşma ve yeni bağlantılar kurma isteğiniz artabilir.
🌠 İlham verici gelişmeler, vizyonunuzu genişletebilir.
🔻 Yay burcu yorumları:
Bu hafta, ufkunuzu genişletecek ve bakış açınızı yenileyecek gelişmeler ön planda olabilir. Seyahat planları, eğitim fırsatları veya yabancılarla ilişkiler bu dönemde önem kazanabilir. Yeni deneyimlere açık olmanız, hayatınıza uzun vadeli katkılar sağlayacaktır.

Haftanın ilk günlerinde, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Kova Dolunayı’nın etkileri devam ediyor. Bu etki, yakın çevreniz, iletişim ve bilgi paylaşımı alanında netleşmeler getirebilir. Kardeşler, komşular veya arkadaşlarla ilişkilerinizde bazı konular açıklığa kavuşabilir; kısa vadeli planlarınızı netleştirebilirsiniz.

11 Ağustos itibariyle Merkür retrosu sona eriyor; bu, akademik konular, seyahatler veya hukuki süreçlerde ilerlemenize yardımcı olabilir. 11–12 Ağustos tarihlerinde Venüs–Jüpiter kavuşumu, hem sosyal ilişkilerinizde hem de yeni fırsatlar yakalama konusunda şanslı bir dönem sunuyor. İlişkileriniz aracılığıyla kariyerinize veya kişisel gelişiminize katkı sağlayacak kapılar açılabilir.

12 Ağustos’ta Perseid meteor yağmuru zirveye ulaşıyor; bu, ilhamınızı ve motivasyonunuzu güçlendirebilir. Aynı gün Aslan Kapısı etkisi sona eriyor; bu, hedeflerinizi ve ideallerinizi daha net tanımlamanıza yardımcı olabilir. 10 Ağustos’tan itibaren devam eden altı gezegenli yayılım ise aynı anda birden fazla alanda ilerlemenize destek olabilir.

Güneş’in Aslan burcundaki devam eden transiti, vizyonunuzu genişletecek fırsatlar sunarken, sizi özgüvenle hareket etmeye teşvik edebilir. Seyahat, eğitim veya yeni bir projeye başlama konularında önemli adımlar atabilirsiniz. Aslan burcunda devam eden Merkür retrosunun bitişi, geçmişten gelen bir planı hayata geçirme ya da eski bir fikri yeniden değerlendirme şansı tanıyabilir.

✨ Haftanın mesajı: Ufkunuzu genişletecek her adım, sizi daha özgür kılar.
⚠️ Dikkat edilmesi gerekenler: Aşırı iyimserlikle gerçekleri göz ardı etmeyin; dengeli düşünün.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
  Alıntı