, 11:01
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Zirve ile ilgili Sözler
Zirve ile ilgili Sözler

- Hergün yeniden ölüyorum. En dipteyim. Ve burası benim zirvem!
- Haksız bir davada zirve olacağıma hak davada zerre olmayı tercih ederim. - Muhsin Yazıcıoğlu
- Bir şeyi başarmaya en yakın olduğunuz an hayatınızın ya en dip noktası, ya da zirve noktasıdır.
- Unutmamalısın ki dibe vurmadan zirveye çıkamazsın!
- Zirvedeyim bebeğim seni duyamıyorummm...
- Bir hayalim gerçekleştikten sonra başka bir şey hayal etmek istemiyorum. Çünkü her şey zirvedeyken güzel.
- Duygularımın zirvesine gülüşlerinle çıkıyorum.
- Birileri uçurumdan düşer yere çakılır diğerleri dudak arasına sıkışmış gülümsemeyle seyre bayılır.. Uçurumdan düşenler tekrar zirveye ulaşır diğerleri yerle bir olup gider.
- Sende haklısın, zirveyi benden görünce g*tü başı dağıttın.
- Zamansız gelme. Zirvedeysem sarılamam...
- Ey insan Kaf dağı kadar yüksekte olsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün. - Mevlana
- Dağların zirveleri önümde eğilirken kayalara yalvarmam.
- Bir dağın zirvesinde olmanın keyfini önce eteklerinde yürümeden nasıl yaşayabilirsin. - Robin Sharma
- İnsanlar dağların zirvelerini denizin dalgalarını büyük nehirleri ve zengin okyanusu temaşa ederler; fakat en büyük mucize olan kendilerini görmeden geçip giderler. - Saint Augustin
- Zirvede her zaman bir kişiye daha yer vardır. O kişi sizsiniz.
- Zirvelere çıkan yollar vadilerden başlar.
- Tevazu devlerin anasıdır. İnsan vadiden bakınca her şeyi büyük zirveden bakınca ise küçücük görür. - G. K. Chesterton
- Zirveye çıkarken gördüklerine selam vermeyi unutma inerken de aynı yolu kullanacaksın.
- Senin zirve dediğin yere biz düşünce üzülüyoruz...
- Bir hayalim gerçekleştikten sonra başka bir şey hayal etmek istemiyorum. Çünkü her şey zirvedeyken güzel.
- Hayalin bile mutluluğun en zirvesine alıp götürüyor beni.
- Hep bir yeteneğim olsun istemişimdir. Sanırım yeteneğimi buldum; Dipte olmama rağmen zirve deymiş gibi gülümsemek.
- Yerin dibindesin ve orası senin zirven.
- Başarı kazanmak için bizi insanlara sevdirecek niteliklere ve kendimizi korkutacak hatalara ihtiyacımız vardır. - Joseph Joubert
- Başarılı olmak isteyen kimsede metodoloji yeteneği olmalıdır çünkü hiçbir nehir yukarı akmaz, hiçbir iş başında bulunan adamın seviyesinden yukarı çıkamaz. - Ella Wheeler Wilcox
- Büyük bir tepeyi tırmandıktan sonra yalnızca tırmanılacak daha bir sürü tepe olduğunu göreceksiniz. - Nelson Mandela
- Büyük resmi görmek için, karanlık vadilerden çık, güneşli zirvelere tırman!
- Büyük ve üstün insanın yükselmesi yukarıya doğrudur; düşük bir insanın yükselmesi ise aşağıya doğrudur. - Confucius
- Çabuk yükselenler, çabuk şımarırlar. - La Fontaine
- Çok fazla hedef koyarsan, en önemlisini ıskalarsın.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
Alıntı
|