Tekil mesaj gösterimi
Alt 03 Temmuz 2022, 15:32   #1
Çevrimiçi
Cry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Postbit bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Forum Temasına Açık/Koyu Mod Özelliği Getirildi

Forum Temasına Açık/Koyu Mod Özelliği Getirildi

Merhaba arkadaşlar. Forum temamızı ismine uygun olarak tasarlamıştık. Ancak başta yönetimdeki bazı arkadaşlar olmak üzere koyu tema isteğinde bulunuldu. vBulletin'e aynı temadan bir adet daha oluşturup renklerini koyulaştırmak kolaydı, @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ile yaptığımız istişare sonucu kolayı değil, daha pratik kullanabileceğiniz ve pek başka vBulletin forumlarda görmemiş olduğunuz bir opsiyon geliştirdik.

Açık mod:



Koyu mod:



Temaya opsiyon olarak "koyu mod" ekleyip, normal tema (açık mod) renklerini de biraz daha açık hale getirdik. Resimde gördüğünüz kırmızı ile işaretlenmiş olan kısıma tıkladığınızda açık/koyu mod arasında geçiş yapabilirsiniz.

Yapılan bu düzenleme temada bulunan tüm sayfaları kapsamakta olup, sayfada bulunan tüm değişkenler için özel olarak düzenlenmiş/kodlanmıştır. Normalde vBulletin arayüzünde böyle bir özellik yoktur. Standart vBulletin kullanıcıları ancak bunu ek bir tema kurup alttan diğer temaya geçtirerek yapabilmektedir.

Not: Tercih edeceğiniz açık ya da koyu renk, tarayıcı geçmişinizi temizlemediğiniz sürece "kalıcı" olacaktır. Geçmişinizi temizlediğinizde ise koyu moda geçmek için tekrardan aynı ayarı yapmanız gerekmektedir.

Konu ile alakalı öneride de bulunabilirsiniz. Herkese iyi forumlar dileriz.

  Alıntı