Tekil mesaj gösterimi
Alt , 01:53   #40
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: L’esprit de l’eslacier

Ben hep Allah'a havale ettim.
Hayatım boyunca kendi çıkarlarım kendi menfaatlerim uğruna insan satmadım.
Hiçbir zaman bencil olmadım.Bana taş atana ben el verdim.Kırdılar, üzdüler canımı yaktılar.
Ama yine de onlara gülümsedim ve affettim. İçtiğim bir bardak suyun, yediğim bir lokma ekmeğin, aldığım 1 gram sevginin hakkını sonuna kadar verdim. Çok şükür asla Nankör olmadım, olanada tahammül etmedim. Ne kimseye başımı eğdim, ne de birine haksızlık ettim sadece değer verdim, kendimden ödün verdim, belkide kendimi değersiz kıldım. Hatır gönül bildiğim kimseye saygısızlık etmedim. Bana güvenen, inanan insanları asla yarı yolda bırakmadım. İnsanların bir çok yalanlarını gördüm, sustum. Salağa yattım görmezden geldim.
Korktuğum için mi? HAYIR sadece yüzlerine vurup rencide etmek istemedim. Hayatım boyunca hiç mi hata yapmadım tabiki de yaptım. Belki de her insan kadar. Hatalar insanlara mahsustur. Herkesi kendi yüreğim gibi bildim. İnandım, kandım. İyi olabileceklerini düşündüm, yanıldım.
Şimdi bütün bunları yaptığım için kaybettim mi? Aksine KAZANDIM. İnsanlığımı kazandım. Ben kimseyi kaybedecek bişey yapmadım, uzaklaşan kendisi kaybetti. Bir çoğu farkına varıp döndü. Bir çoğu sonradan farkına varacak, ama asla ben olmayacağım. Bir daha da kimsenin canımı yakmasına izin vermiyeceğim.

Ben hakkımı helal ederim de mahşerde hesap incedir. Siz Kendinizi Kollayın.
  Alıntı