Tekil mesaj gösterimi
Alt , 15:04   #26
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Forum Sitemize Nasıl Ulaştınız?

Alıntı:
konserve kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
devam filmi gibi düşünmedim zaten. aslında yıllardır girmediğim derken forumlardan kopuşumaydı o serzenişim. bakın kaç sene olmuş kapanalı ben farkında bile değilmişim. zirveyi hayal mayal hatırlıyorum zaten, yine forum krizim tuttuğu bi ana denk gelmiş demek gözümü kapatıp aklıma gelen tüm forumlara girmişim
yönlendirme güzel olmuş elinize sağlık. vbulletin forum kalmamış, tamamen eskiyi anmak için en uygun yer burası görünüyor.
Çoğu vBulletin 3 tabanlı forum yoluna XenForo ile devam ediyor. XenForo kesinlikle modern ve gelişmiş bir sistem, buna herhangi bir itirazım yok ancak eski forum kullanıcılarının alışkanlığı -buna biz de dahil olmak üzere- tamamen vBulletin 3.

Ben geçen yıl farklı bir konseptte (genel forum değil) bir forum açmıştım yine vBulletin 3 kullanıyorduk, @Cry'la temasını responsive yani mobil uyumlu yapmıştık; ama eski forum kitlesi yeniliğe çoğunlukla kapalı olduğundan responsive tema tarzını da pek sevmedi. Bu şekilde default vBulletin temasının geliştirilmesinden, yani alışılagelmişlikten hoşlanıyorsunuz genel olarak. Bu da tabii mobil kullanımda farklı problemler yaratabiliyor ama onu da bir şekilde çözeriz. @Cry ile teknik ekibi oluşturduğumuz sürece yapamayacağımız bir geliştirme yok diye düşünüyorum. Kendisi MyBB, XenForo gibi sistemlerde de deneyimli ve uzmandır.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı