Tekil mesaj gösterimi
Alt , 15:16   #27
kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
konserve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Forum Sitemize Nasıl Ulaştınız?

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Çoğu vBulletin 3 tabanlı forum yoluna XenForo ile devam ediyor. XenForo kesinlikle modern ve gelişmiş bir sistem, buna herhangi bir itirazım yok ancak eski forum kullanıcılarının alışkanlığı -buna biz de dahil olmak üzere- tamamen vBulletin 3.

Ben geçen yıl farklı bir konseptte (genel forum değil) bir forum açmıştım yine vBulletin 3 kullanıyorduk, @Cry'la temasını responsive yani mobil uyumlu yapmıştık; ama eski forum kitlesi yeniliğe çoğunlukla kapalı olduğundan responsive tema tarzını da pek sevmedi. Bu şekilde default vBulletin temasının geliştirilmesinden, yani alışılagelmişlikten hoşlanıyorsunuz genel olarak. Bu da tabii mobil kullanımda farklı problemler yaratabiliyor ama onu da bir şekilde çözeriz. @Cry ile teknik ekibi oluşturduğumuz sürece yapamayacağımız bir geliştirme yok diye düşünüyorum. Kendisi MyBB, XenForo gibi sistemlerde de deneyimli ve uzmandır.
yazdıklarınızdan pek bir şey anlamadım uzman olduğum bir konu değil ama muhakkak ki çözümü vardır. en nihayetinde yıllarca kullanıldı, tabi globalleşen dünya küresel ısınma yükselen döviz derken gittiği yere kadar götürmek benim de tercihim olurdu sanırım
  Alıntı