Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Ekim 2022, 11:16   #1
Çevrimdışı
Avatarsız Forum Üyesi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Loading Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu / 24 – 30 Ekim

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu / 24 – 30 Ekim


Yay burcu 24 – 30 Ekim haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları
: Kontrolünüzün dışında kalan bir alanda etki görmeniz nedeniyle yaşam bir adım geri çekilerek kendi içinize döneceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Bilinçaltınız çok hareketlenirken aktifleşen sezgilerinizle olayları algılamaya çalışabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar, ruhsal uğraşlar ve ibadetler size iyi gelebilir. Bu esnada gizli olayları da fark edebilirsiniz. Doktor kontrolleri yaptırmak için de iyi bir dönem.

Venüs on ikinci evinize geliyor. Güzel bir dinlenme, bir mola getirebilir size. Günlük hayatınız içinde iletişimler, koşturmalar, hareketlilikler azalabilir ve bu size çok iyi gelebilir. Göreceli olarak bir inziva hali yaşayabilirsiniz. Dengeye gelmek, kendinize vakit ayırmak, duygusal ihtiyaçlarınızı gözlemlemek, durup yaşam bileşenlerinize bakmak, sakinleşmek, dinginleşmek için çok güzel bir transit. Bakış açılarınız değişir, yenilenir. Daha derinlikli biri olarak çıkarsınız bu süreçten.

Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay enerjisi, sizleri öfkeli ve bir o kadar duygusal bir ruh hali içine sokabilir. Bu günlerde aile bireyleri ile tartışmaktan, onların kişisel olarak yaşadıkları sorunlara karşı takındıkları tavırdan duyduğunuz üzüntüyü kırıcı sözlerle ifade etmekten kaçının. Bu sürede ruhsal olarak kendinizi arındırmaya, farkındalığınızı artırmaya yönelik konularla ilgilenmeye çalışın.

29 Ekim tarihinde Merkür de Akrep burcunda transit yapıyor. Merkür geçişi bilinçaltınızı etkileyecektir, haberci rüyalar görebilirsiniz. Bağımlılıklarınızı fark etmek ve bırakmak için adım atmaya karar verebilirsiniz. İlhamlara açık fakat kendinizi biraz üşengeç hissedebileceğiniz bir dönem olabilir.



  Alıntı