Tekil mesaj gösterimi
Alt , 14:21   #1
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Aralık Ayı İle İlgili Sözler

Aralık Ayı İle İlgili Sözler

• Ömrün en mavi göğünü Aralık ayı boyar. Melih Cevdet Anday

• Dünyanın en uzun gecesi 21 Aralık değil, beni terk ettiğin gecedir. Küçük İskender

• Bakma aylardan Kasım mevsimlerden sonbahar olduğuna. Sen ne zaman istersen çık gel! Benim kapım her zaman aralık sana!

• Aralık kapıdan soğuk geliyor. Tam kalbimin üzerine bu akşam. Edip Cansever

• Sevginin sıcaklığı aralığın soğuk günlerinde hissedilir.

• Tesadüf bu ya. Aylardan Aralık günlerden Salı. Ve sen giriyorsun salına salına bütün Aralık’lardan yüreğime. Küçük İskender

• Kasımda aşk başkadırcılara ayrılan süre bitti. Şimdi aralıksız sevmek isteyenlerin zamanı. Bu da olmazsa direk ocak başı.

• Sevgimi yazın bulmuştum bir temmuz ayıydı aralık ayında vedalaşıyorum.

• Aralığın son mısralarındayız, günlerden ne bilmiyorum. Ama ben bugün de seviyorum seni.

• Aralık ayı yeni yıla girmen üzere olan aşkların ayıdır.

• Aynada gördüğüm yüzün, dudağı gam, gözleri hüzün. Ben Aralık gecesinde hapsolmuşum, adı var kendi yok gündüzün.

• Pencereyi açıp bağırasım var! Nisansın sen Aralık değil!

• 21 Aralık falan hikaye. Benim için sensiz geçen her gece, en uzun gece.

• Soğuk bir aralık sabahında, gökyüzünde beliren güneşe benziyordu yüzün. Bir kez gülsen, ısınacaktı tüm şehir. Bektaş Şenel

• Kötülük kapısını aralık etmeye gelmez, ardına kadar açılır. Cenap Şahabettin

• Her mevsimin kendine özgü rengi vardır. Nisan yeşille, eylül sarıyla, aralık beyazla özdeştir. Melek Altun

• Hava soğudu, Aralığın son günleri. Kar yağacak, bembeyaz olacak unutulmuşluğum.

• Kaç suskunluk sonra gelirsin? Aralık geldi, yıl bitiyor.

• Bu Aralık’ta bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun. Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun.

• Aralık’da her şeyin bir günü var. İmkan ver, bizim de bir günümüz olsun.

• Bir başkasını düşünmek, zindanımızın kapısını aralamak demektir.

• Ne beyazız kendi başımıza ne siyah, gibiyiz onlarca renk arasından kalkıp griye. Demiş şairin biride bir şiirinde.

• Düşünsene bu Aralık’ta beni soruyorsun, aldığın cevap başın sağ olsun.

• Aralık ayında her şey başkadır, kışın soğuğu gelir sıcak olan kalpleri üşütür dayanamayan sevgiler ayrılırlar.

• Soğuk ayların en soğuğudur aralık ayı, yürekleriniz üşür.

• Aralık ayında sevmek başkadır.

• Bu işler böyleydi işte. İnsan bir Aralık gecesi kaldırımın üstünde kalıveriyordu.

• 21 Aralığın anlamı büyük bende. Yılın en uzun sensizliğini yaşıyorum bu gece.

• Böyle aralara serpiştirilmiş yabani suskunluklar, aynı dili konuşmayanların sohbetlerinin nakaratlarıdır; belli aralıklarla tekrarlanır. Elif Şafak

• Sana kapım aralık bile değil artık. Sen o kapıyı ardına kadar kapattın.

• Bir ışık var içimde aralık ile gelen soğukla birlikte.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı