Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Kahve Falı

Kahve Falı Kahve falı hakkında paylaşımlara ulaşabileceğiniz bölümdür.


Kahve Falında Bebek Görmek

Kahve falı hakkında paylaşımlara ulaşabileceğiniz bölümdür.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Aralık 2022, 13:05   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Postbit bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Kahve Falında Bebek Görmek

Kahve Falında Bebek Görmek



Kahve falında bebek görmek, fal sahibinin yakında hamile kalarak hayırlı bir evlada sahip olacağı; evine bolluk, bereket, huzur, mutluluk geleceği anlamına gelir. Kişinin yaptığı işler ve söylediği sözler ile izzeti ve şerefini arttıracağına; tüm kötülüklerin üzerinden kalkacağına işaret eder.

Aşk Yorumu

Evlilik hayatınızdaki bir takım sorunlar yaşadığınıza fakat bu sorunların artık son bulacağına delalet eder. Sorunların son bulması ile evliliğinizde huzur ve mutluluk hakim olacaktır. Bundan sonraki süreçte birbirinize karşı daha anlayışlı ve daha dikkatli olacağınız şeklinde yorumlanır.

Bekarsanız, kısa zaman içerisinde sevdiğiniz kişiden evlenme teklifi alacağınıza işaret eder. Bu teklif ile düğün arasında çok kısa bir zaman dilimi olacaktır. Partneriniz fazla beklemeden çoluk çocuğa karışmak istiyor. Sizde bu beklentisini karşılayacak evliliğinizden bir iki ay sonra hamilelik sevinci yaşayacaksınız.

Yakın zamanda sevgilinizden evlilik teklifi alacağınız anlamına gelmektedir. Uzun süren bir sevgililik döneminden sonra nişanlılık dönemini ikinizde kısa tutmak istiyorsunuz. Kısa zaman içerisinde aile arasında nişan yapacak, bir iki ay içinde de nikah günü alacaksınız. Ailenizin desteği sayesinde de dillere destan bir düğün ile dünya evine gireceğiniz anlamına gelmektedir.

Aşk hayatınız oldukça durağan geçiyor olabilir. Bu duruma alışmış gibi gözükseniz de yakın zamanda aşk kapınızı çalacak ve siz buna karşı koyamayacaksınız. Karşınıza çıkan kişi size sanki onu yıllardır tanıyormuşsunuz gibi bir his yaratacak.

Her gün onunla olmak isteyecek, her an onu düşünüyor olacaksınız. Böyle bir aşkı yaşamanın ne kadar güzel olduğunu anlayacak, tutku ile partnerinize bağlanacaksınız. Karşılıklı tutkulu aşk, sevgi ve saygı çerçevesinde harika günler, keyifli bir bir hayat yaşayacağınız anlamına gelmektedir.

Para Yorumu

Parasal anlamda zorluk çektiğiniz anlamına gelmektedir. Tüm bu zorluklar yaşamınıza yön vermenize de engel olmuş gibi gözüküyor. Yalnız her şeyin elinizde olduğunu unutmamanız ve kendinize çeki düzen vermeniz gerekiyor. Harcamalarınızı kısıtlayarak ve maddi imkanı iyi bir iş kapısı sizin toparlanmanızı sağlayacaktır.

Çevrenizde iyi işler olduğunu ve aranan eleman olduğunuzu kendinize hatırlatın ve yeni bir hayata başlamak için adım atın. Göreceksiniz bu adımınız ile beraber çektiğiniz tüm zorluklar yerini güzel günlere bırakacak.

Kahve falı yorumcularına göre harika günler geçireceğiniz, maddi anlamda üst seviyede olacağınız anlamına gelmektedir. Yaşamınızda hayal ettiğiniz ne var ise elde edeceğiniz, güllük gülistanlık bir hayat yaşayacağınıza işaret eder. Bir mirasa, aileden gelecek büyük bir paraya sahip olacaksınız. Harcamalarınızı düzenli yaparak ve geleceğe yatırım yaparak ömür boyunca geçiminizi sağlayabileceksiniz.

Satın alacağınız araba anlamına gelmektedir. Uzun zamandır birikim yaparak hayalini kurduğunuz bir arabayı satın alacağınız anlamına gelmektedir. Aldığınız araba sizi daha öz güvenli ve kendine güvenen bir birey haline getirecektir.

Zamanla isteklerinizi elde edeceğiniz dönemdesiniz. Hayaliniz de bir ev bir de araba vardı. İlk plan olarak araba alacak, ilerleyen dönemde de hayallerinizdeki gibi bir eve sahip olacağınız şeklinde yorumlanmaktadır.

Aile ve Yaşam Yorumu

Yakın zamanda hane içerisinde kırgınlıklar yaşanmış. Siz bu durumu düzeltmek için çaba sarf etmek yerine, kaçmayı tercih etmişsiniz. Fakat kaçmak sizi daha da mutsuz etmiş. Çünkü siz ailesine bağlı bir bireysiniz.

Yaptığınız bu hatanın farkına varacak, ailenizin sizi affetmesi için gereken her yolu deneyeceksiniz. Denediğiniz yollar sizi mutlu bir sona kavuşturacak. Aile içinde mutlu ve huzurlu günler yaşayacaksınız.

Hayırlı olaylar olacağı şeklinde yorumlanır. Tertemiz duyguları ve arınmışlığı simgeler. Zihninizde yer etmiş gereksiz kötü anılarınızdan arınacağınız anlamına gelmektedir. Bu sayede dünyanız daha mutlu ve huzurlu olacaktır.

Bir dönem çaresiz kalacağınıza, hane içerisinde büyük tartışmalar yaşayacağınız anlamına gelmektedir. Aşamadığınız engelleri sevdiğiniz bir dostunuz sayesinde aşacaksınız. Biraz yıpransanız da sonuç olarak aile hayatında çok mutlu günler göreceğiniz şeklinde yorumlanır.

Uzun zamandır kötü ve tatsız istemediğiniz durumlar ile karşılaştığınız anlamına gelmektedir. Fakat küs olduğunuz biri ile barışarak uzlaşacağınıza ve bu durumdan dersler çıkartacağınıza işaret eder. Küs olduğunuz kişi ile barıştıktan sonra yaşamınızda yeni bir dönem başlayacaktır. Huzurlu günlerin keyfini çıkaracaksınız.

İş ve Kariyer Yorumu

İşinizde çok büyük işlere imza atacağınız mevki makam sahibi olacağınız anlamına gelmektedir. Mal mülk sahibi olacağınıza işaret eder. Hayatınız boyunca iş yaşantınızda bereket ve bolluğun eksik olmayacağı şeklinde yorumlanır.

Çalıştığınız iş yerinde istediğiniz bir pozisyon var ve bu pozisyona gelebilmek için canla başla çalıştığınız anlamına gelmektedir. Herkesin gözü o pozisyonda olmasına rağmen ona en yakın sizsiniz. Biraz daha gayret ederek, kendinizi biraz daha göstererek istediğiniz yere geleceksiniz. Unutmayın ki siz iyi bir çalışan ve üreten bir yapıya sahipsiniz.

Kariyer sahibi olmak sizin en büyük hayaliniz. İnsanları ve kendi hakkınızı savunmak için doğmuş gibisiniz. Hukuk okumayı her şeyden çok istemiş ve nihayet hukuk okulundan mezun olmuşsunuz. İstediğiniz şehirde, istediğiniz işi yapacak ve avukatlık sektöründe iyi bir kariyer sahibi olacaksınız. Her şeyden önce haklının yanında durmayı kendinize görev edineceksiniz.

Epeydir aklınızda olan fakat bütçenizin yetmediği bir iş planını hayata geçireceğiniz anlamına gelmektedir. Bu işi yakın bir arkadaşınız sayesinde kurma imkanına sahip olacaksınız. Sunduğu destek sayesinde iş sahibi olacaksınız.

Bu işe başladığınızda biraz endişeleriniz olsa da, zaman içerisinde müşterilerinize güler yüzünüz sayesinde kendinizi sevdirecek, iyi gelirler elde edeceksiniz. Yakınlarınızda bulunan sizinle aynı işi yapan kişiler olmasına rağmen, rakiplerinize açık ara fark atacak iş hayatında iyi konuma sahip olacaksınız.

Sağlık Yorumu

Yakınınız olan kimsenin hamilelik döneminin zorlu geçeceği anlamına gelmektedir. Sevdiğiniz değer verdiğiniz bu kişi hamile olmak için bir çok farklı yok denemiş ve nihayet müjdeli haber verebilmiş size. Fakat her şey bununla bitmiyor.

Hamileliği maalesef ki biraz zorlu geçecek. Fazla mide bulantıları, baş dönmeleri olması nedeni ile yanında uzun süre ona refakat etmeniz gerekecektir. Kişi bu durumdan size yük olduğunu hissettiği için rahatsız olacaktır fakat siz çok değer verdiğiniz için gocunmadan hamilelik döneminde kendisine yardım edecek, yanında duracaksınız.

Geçireceğiniz bir hastalık anlamına gelmektedir. Kendinizi zinde ve güçlü hissediyor olmanız hastalanmayacağınız anlamına gelmez. Sürekli iyi olduğunuzu düşündüğünüz için kendinize bu aralar biraz daha az dikkat ediyorsunuz.

Havaların bir sıcak bir soğuk olması ile beraber hafif bir grip atlatabilirsiniz. Bu dönemde en yakın arkadaşınız battaniyeniz ve limon olacaktır. Neyse ki çok ağır geçmeyecek ve kısa sürede atlatacaksınız.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bebek, falında, görmek, kahve


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 01:43.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.