Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Kahve Falı

Kahve Falı Kahve falı hakkında paylaşımlara ulaşabileceğiniz bölümdür.


Kahve Falında Penguen Görmek

Kahve falı hakkında paylaşımlara ulaşabileceğiniz bölümdür.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Eylül 2022, 18:19   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Postbit bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Kahve Falında Penguen Görmek

Kahve Falında Penguen Görmek



Kahve Falında Penguen Görmek

Kahve falında penguen görmek, fal sahibinin ilişkisi ile ilgili etrafındaki kişilerden yakın zamanda duyacaklarına inanması gerektiği anlamına gelir. Bazı kötü niyetli insanlar tarafından sevdiği ile arasını bozmaya çalışan kişilerin var olduğuna ve dikkat etmesi gerektiğine işaret eder.

Aşk Yorumu

Eşiniz ile aranızda bazı duyguları yitirdiğinize inanıyorsunuz. Eski sevgi eski heyecan kalmamış sanki arkadaş gibi hissediyorsunuz. Fakat yakın zamanda uzak bir yere akraba ziyaretine gideceksiniz. Bu ziyaret esnasında eşiniz ile mesajlaşacak, onu özlediğinizi ve onsuz başka yerde olmanın size huzursuzluk verdiğini hissedeceksiniz. Her gün yan yana olmanız birbirinizi hiç özleme fırsat vermemeniz nedeni ile bu şekilde hissettiğinizi anlayacaksınız. Ziyaretten geri döndüğünüzde tekrar eskiye dönecek ve birbirinizi aslında ne kadar çok sevdiğinizi anlayacaksınız.

Sevgiliniz ile aranızdaki yaş farkını çok fazla sorun ediyorsunuz. Ondan büyük olmanız sizi sevmesine engel değil önce bunu anlamalı ona göre hareket etmelisiniz. Zaman zaman kendinizden soğutmak için elinizden geleni yapsanız da nafile sizi çok seviyor ve yaptığınız hiç bir oyun sevgilinizin sizden soğumasına yetmiyor. Siz kafanızda yaş farkını sorun ederken kısa zaman içinde sevgiliniz elinde tek taş ile size evlenme teklifi edecek. Kendinizi çok şanslı hissedecek ve çok güzel bir döneme gireceksiniz.

Aldatılıp ayrıldığınız eski eşiniz tabiri caiz ise köpek gibi pişman. Sizi çok yıpratmış ve çok üzmüş ama artık kendide yaptıklarının bedelini ödüyor. Eski eşinizin her gün karşınıza çıkmasına, sizden sürekli özür dilemesine asla kulak asmıyor, aksine onun üzülmesinden de mutluluk duyuyorsunuz. Yakın çevrenizden bir kişi size aşkını itiraf edecek, büyük bir boşlukta olmanız sizi bu kişi ile yakınlaştırsa da başka aranızda olmayan aşk, kısa zaman içinde gerçeğe dönüşecek. Eski eşiniz peşinizi bırakacak ve hayatınızdaki kişi ile mutlu bir ömür geçireceksiniz.

Para Yorumu

Kahve falı yorumcularına göre maddi açıdan kayıp yaşanılan dönemin geride kalacağına ve rahata kavuşulacağına işaret eder. Elinize yüklü miktarda geçecek paraya işaret eder. Bu para sayesinde tüm borç ve sıkıntılarınızdan arınacak, hayatınıza farklı şekilde yön vereceksiniz.


Çok fazla harcama yapıyor, elinizdeki paranın kıymetini bilmiyorsunuz. Kısa zaman içinde aile büyüklerinizden akıl alarak, paranızı işinize yatırmaya karar vereceksiniz. Hiç beklemediğiniz kadar çok para kazanacak, sofranızdan rızk eksik olmayacaktır.

Verdiğiniz kişiden borcunuzu geri alacağınız anlamına gelmektedir. Hiç beklemediğiniz anda gelen bu para sayesinde feraha kavuşacaksınız. Uzun zamandır istediğiniz bir çantaya sahip olacak, bereketli günler yaşayacaksınız.

Aile ve Yaşam Yorumu

Hane içerisinden birisi ortaya bir laf atacak ve sizin hiç aklınızdan olmayan bir şeyi aklınıza sokacak. Birisi ile sizi çok yakıştırıp bence sana bunu alalım deyince başta karşı çıkacaksınız fakat bu kişi bir kere aklınıza düşmüş bulunacak. Kısa zaman içinde de bu kişiden bir mesaj alacaksınız. Mesajın karşılığını vererek sohbet etmeye başlayacak ve bu sohbeti ilerleteceksiniz. Uzun yapılan sohbetlerin ardından ilişki yaşamaya karar vererek, yeni bir ilişkiye başlayacak ve çok mutlu olacaksınız.

Aileden bir kişi ile ettiğiniz kavga içinize baya dert olmuş. Ondan özür dilemek isteseniz de cesaret edemiyorsunuz. Kısa zaman içerisinde sizin gösteremediğiniz cesareti o kişi atacak ve sizden özür dileyecek. Bu özür sayesinde aile içindeki huzursuzluk bitecek, neşeli günler gelecektir.

Kısa zaman içinde bir gemi seyahatine çıkacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte uzun zaman gemi ile yolculuk yapmak istiyor ve bunun için para biriktiriyorsunuz. Artık bu seyahate çıkacaksınız. O kadar çok eğleneceksiniz ki hiç bitmesin isteyeceksiniz. Gemide denizin ortasında olmak sizi çok mutlu edecek, kendinizi hiç bu kadar özgür hissetmemiş olacaksınız. Çok eğlenip eh tabi birazda yorulacağınız harika bir tatil geçireceksiniz.

Tam bir parti kızısınız. Parti yapmayı, eğlenmeyi, giyinip süslenmeyi çok seviyorsunuz. Yakın zaman içinde harika bir parti düzenleyecek ve çevrenizdeki herkesi davet edeceksiniz. Çok şık olacak, herkesin dikkatini kolaylıkla çekmeyi başaracaksınız. Güzel bir parti geçirerek, kafanızdaki tüm kötü düşüncelerden, enerjiden kurtularak, hayatınızdaki sizi yoran her şeyi geride bırakacaksınız.

İş ve Kariyer Yorumu

İş yerinde imza attığınız başarıları kıskanan birinin varlığına işaret eder. Bu kişi hafif kısa boylu uzun saçlı bir bayan. Siz ne yaparsanız onun tersini yapıyor her işinize burnunu sokmaya çalışıyor. Fakat yakın zaman içinde, bu kişiden kurtulacak, iş yerinde daha verimli çalışmaya başlayacaksınız. Yaptığı işlerin beğenilmemesi ve iş yerindeki tutumu yanlış olduğu için işten çıkartılacak, daha iyi başarılar elde edeceğiniz döneme gireceksiniz.

İş hayatına atılacağınız anlamına gelmektedir. Uzun zamandır istediğiniz bir iş için koşturuyor, gecenizi gündüzünüze katıyorsunuz. Artık verdiğiniz emeklerin karşılığını alacak, istediğiniz işi kuracağınız anlamına gelmektedir. Kısa zaman içinde kuracağınız bu iş sayesinde, hayatınızın akışı değişecek, her şey tamda istediğiniz gibi olacaktır.

Okuldaki arkadaş çevrenizden uzaklaşmanız sizin yararınıza olmuş. Sürekli onlara uyarak, derslerinizi epey ihmal etmişsiniz. Fakat artık yeni döneme girecek, çok güzel başarılar elde edeceksiniz. Herkes tarafından imrenilen öğrenci sıfatına erişerek, aslında istediğinizde neleri başarabileceğinizi göstereceksiniz.

Sağlık Yorumu

Bel ağrılarınız birazda sizin ihmalkarlığınızdan kaynaklanıyor. Kendinize hiç dikkat etmiyor, aman ne olursa olsun diyorsunuz. Fakat kısa zaman içinde bir doktora gidecek ve nasıl hareketler yapmamanız gerektiğini iyice kavrayacaksınız. İyi bir krem sayesinde hiç sorun yaşamadan bu bel ağrılarından kurtulacaksınız.

Sağlıklı dönemdesiniz, bunun kıymetini bilin. Tüm sorunlarınızdan, rahatsızlıklarınızdan arınacağınız bir döneme gireceksiniz. Her ne varsa şikayet ettiğiniz artık hepsi geçecek, hayatınızda sağlık hakim olacaktır.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
falında, görmek, kahve, penguen


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 00:45.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.