Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Webmaster ve Teknoloji > Oyun Dünyası > Oyun Haberleri


Ubisoft Forward 2022 - Tüm Oyunlar ve Fragmalar


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Eylül 2022, 18:09   #1
Çevrimdışı
Extraction - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Ubisoft Forward 2022 - Tüm Oyunlar ve Fragmalar

Ubisoft Forward 2022 - Tüm Oyunlar ve Fragmalar

3 Yeni Assasin's Creed Oyunu Geliyor! İşte Ubisoft Forward 2022'de Duyurulan Tüm Oyunlar ve Fragmanlar [Video]

Ubisoft, kendi tarihindeki en büyük etkinliği gerçekleştirdi. Tonla heyecanlı yeni detay öğrendiğimiz Ubisoft Forward 2022'nin odağı ve yıldızı şüphesiz Assassin’s Creed Mirage ile birlikte diğer Assassin’s Creed oyunları oldu.
Oyun dünyasının büyük bir merakla beklediği Ubisoft Forward etkinliği tamamlandı. Yaklaşık 2 saat süren ve 10'dan fazla oyun duyurusunun gerçekleştirildiği etkinlik, özellikle Assassin's Creed evreni hakkındaki açıklamalarla ile takip edenleri heyecanlandırmayı başardı. Ancak Ubisoft, etkinlikte yalnızca yeni yapımlarını değil, önemli bir iş birliğini de duyurdu.

Etkinlikte sözü alan Netflix'ten Mike Verdu, Ubisoft ile Netflix'in iş birliği gerçekleştirdiğini açıkladı. Bu iş birliği kapsamında Ubisoft, Netflix için 3 yeni oyun geliştirecek ve işin asıl ilginç yanı bu oyunlardan biri, Assassin's Creed evreninde geçen bir mobil oyun olacak. Ayrıca Netflix'in Assassin's Creed dizi uyarlaması duyurduğunu da belirtelim…

Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulan tüm oyunlar

Mario Rabbit Mario+Rabbids Sparks of Hope




Mario+Rabbids Kingdom Battle'ın devamı niteliğinde bir oyun olarak karşımıza çıkacak Mario+Rabbids Sparks of Hope, yine Nintendo kullanıcılarına özel bir oyun olacak. Oyun, 20 Ekim 2022 tarihinde oyunseverlerle buluşacak

Skull And Bones



Ubisoft'un etkinlikte gösterdiği bir diğer oyun ise Skull And Bones oldu. Sea of Thieves oynayanların fazlasıyla aşina olacağı oyundan bir oynanış videosu da paylaşıldı. Skull And Bones, 8 Kasım 2022 itibarıyla oyunseverlerin beğenisine sunulacak.

Riders Republic



Riders Republic için 'sponsorlu oyun' desek abartmış olmayız. Zira oyunda Vans ile karakterinizi donatıp BMX bisiklet kullanacaksınız. Oyun, 14 Eylül 2022 itibarıyla erişilebilir olacak.


The Division: Heartland



Tom Clancy evreninde geçecek ücretsiz bir oyun olacak The Division: Heartland, oyun bu yıl içinde ya da en kötü senaryoda gelecek yıl oyunseverlerle buluşacak.


The Division Resurgence



Yine Tom Clancy evreninde geçen bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan The Division Resurgence, oyun için henüz bir çıkış tarihi açıklanmamakla birlikte testlerin Dark Zone ve Conflict gibi oyuncuların birbirleriyle karşılaşacakları modlara odaklandığını söyleyebiliriz.

Rainbow 6 Mobile



Ubisoft'un bir başka mobil oyunu olarak karşımıza çıkan Rainbow 6 Mobile için de henüz elimizde bir çıkış tarihi yok ancak Ubisoft, oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olabileceğimiz bir oynanış videosu paylaştı.


Just Dance 2023



Adı her ne kadar 2023 olsa da Just Dance 2023, bu yılın sonunda yayınlanmış olacak. Yeni Just Dance oyunculara yeni bir arayüz ve daha iyi çok oyunculu özellikler vadediyor.

Trackmania



Trackmania kesinlikle yeni bir oyun değil ancak bugüne kadar PC'ye özel bir oyundu, 2023 itibarıyla oyun hem konsollara gelmiş olacak hem de çapraz platform desteğine sahip olacak.



Assassin's Creed Mirage



Assassin's Creed Mirage, geçtiğimiz hafta yapılan duyurudan sonra ikonik serinin yeni oyunu olarak resmen tanıtıldı ve 2023'te karşımıza çıkacak. Oyun, Assassin's Creed Valhalla'dan 20 yıl öncesinde Bağdat'ta geçecek. Ana karakter Basim Ibn Ishaq olacak oyunun temeli gizlilik, parkurlar ve suikastler üzerine inşa edilecek.

Assassin's Creed Kodadı Jade

Henüz resmi bir ada sahip olmayan Assassin's Creed Kodadı Jade, akıllı telefonlar için geliştirilen bir açık dünya Assassin's Creed oyunu olacak. Oyun, alışık olduğumuz Assassin's Creed mekaniklerini, dokunmatik ekranlara uyumlu olacak şekilde optimize edilecek.

Assassin's Creed Kodadı Jade'i serinin en özel oyunlarından biri haline getiren detay ise ilk kez oyuncuların karakteri kendilerini yaratabilecek olması. Bu arada oyunun milattan önce 215 yılında Çin'de geçeceğini de belirtelim.

Assassin's Creed Infinity: Kodadı Red ve Kodadı Hexe



Assassin's Creed Infinity bir oyun değil, daha çok bir 'evren' olacak. İlk oyun Kodadı Red, ikinci oyun Kodadı Hexe olacak ve feodal Japonya'daki ninjaları merkezine alacak. Kodadı Hexe hakkında henüz çok bilgimiz yok ancak 'büyücülük' gibi seriye yeni bir hava katabilecek öğelerin yer alacağını biliyoruz.


Webtekno


Mağdur rolünü oynamaktan bıkmadılar
Aydınlığa sarılmayanlara bak
Geçmişin tüm vergileri yarınlara sadaka
Al hepsini, suriye den pakistana kadar, al
Sonra yapsın reklamını çalışmayan
Kafalar
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2022, forward, fragmalar, oyunlar, tüm, ubisoft


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 06:22.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.